Jesse Williams:

Slutter i «Grey's Anatomy»

De populære skuespilleren har spilt rollen som Jackson Avery siden sesong seks.

FERDIG: Jesse Williams slutter i den populære sykehusserien. Der har han spilt siden seriens sjette sesong. Foto: Abc-Tv Kobal / REX / NTB
FERDIG: Jesse Williams slutter i den populære sykehusserien. Der har han spilt siden seriens sjette sesong. Foto: Abc-Tv Kobal / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OBS: Denne saken inneholder spoilere, så du bør ikke lese videre hvis du ønsker at det skal forbli en overraskelse!

Den 17. sesongen av den svært populære sykehusserien «Grey's Anatomy» er allerede godt i gang. Til tross for at serien fremdeles holder koken etter så mange år, har fans uttrykt misnøye over hvilken retning serien har tatt.

Det har gjort at skaperne bak serien har tatt grep. Denne sesongen har de nemlig både kastet flere kjente fjes i retning seerne og drept storfavoritter, trolig for å holde seerne på pinebenken - samt å gjøre dem fornøyde.

Nå avslører imidlertid en av seriens store stjerner at han ikke blir å se videre i sykehusserien.

Gir seg

Etter mer enn tolv år som Dr. Jackson Avery velger nemlig skuepsiller Jesse Williams (39) å takke for seg. Hans siste episode har fått navnet «Tradition», og vil sendes 20. mai.

- Jeg vil for alltid være takknemlig for de ubegrensede mulighetene Shonda, nettverket, studioet, medarbeiderne, det utrolige crewet vårt, Krista, Ellen og Debbie ga meg, uttaler han i en pressemelding torsdag kveld amerikansk tid, skriver People.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer