Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jarle Roheim Håkonsen:

Slutter i NRK etter 22 år

Nyhetsanker Jarle Roheim Håkonsen slutter i statskanalen.

SLUTTER: Jarle Roheim Håkonsen har vært en profilert nyhetsanker i statskanalen. Nå slutter han i NRK. Foto: NRK
SLUTTER: Jarle Roheim Håkonsen har vært en profilert nyhetsanker i statskanalen. Nå slutter han i NRK. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag kveld opplyser NRK i en pressemelding at nyhetsanker Jarle Roheim Håkonsen (49), slutter i kanalen.

I løpet av 22 år i NRK har 49-åringen jobbet både som journalist, programleder, politisk reporter og nyhetsanker i «Dagsrevyen».

Ifølge pressemeldingen blir han nå kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

- Vi ønsker å takke Jarle for den gode jobben han har gjort i NRK, som journalist, programleder, reporter, nyhetsanker og korrespondent. Nå ønsker han å gjøre noe nytt, og det er selvfølgelig trist, men sånn er livet. Vi ønsker Jarle lykke til i ny jobb og er takknemlige for at vi fikk ha ham om bord så lenge, sier Kyrre Nakkim, programdirektør i NRK i pressemeldingen.

Roheim Håkonsen går nå over i politikken, og ser fram til nye utfordringer.

- Jeg har hatt mer enn 20 fantastiske år i NRK, men da tilbudet kom om å jobbe tett på norsk topp-politikk, følte jeg tida var inne for å ta en ny utfordring. Jeg tror jeg kan få brukt andre sider av meg selv, både utdanningen som statsviter og gleden av å argumentere, sier Håkonsen i pressemeldingen.

Også Arbeiderpartiet bekrefter ansettelsen i en pressemelding søndag kveld.

-Jeg er veldig glad for å få Jarle Roheim Håkonsen med på laget. Han er en erfaren og svært dyktig journalist. Håkonsen vil få en viktig jobb i å lede teamet som skal bistå meg og de andre stortingsrepresentantene i å kommunisere Arbeiderpartiets politikk, sier Jonas Gahr Støre.