Else Kåss Furuseth:

Slutter i NRK

Får eget talkshow på TVNorge.

FERDIG: Else Kåss Furuseth var programleder i NRK-programmet «Kåss til kvelds» i tre år. Nå får hun eget talkshow på TVNorge. Foto: Astrid Waller

FERDIG: Else Kåss Furuseth var programleder i NRK-programmet «Kåss til kvelds» i tre år. Nå får hun eget talkshow på TVNorge. Foto: Astrid Waller

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komikeren og programleder Else Kåss Furuseth (42) slutter i NRK og får eget talkshow på TVNorge.

Det melder VG.

- Vi har store planer for Else på TVNorge og er utrolig glade for at hun kommer tilbake til oss, sier sjefredaktør i TVNorge, Magnus Vatn, sier til avisa.

Lørdag hadde «Kåss til kvelds» sin siste sending. Den ble avsluttet med de to programlederne gående mot solnedgangen - med rumpa bar. Video: NRK Vis mer

Hos TVNorge skal Kåss Furuseth få sitt eget talkshow, samt medvirke i flere humorprosjekter.

Planleggingen er helt i startfasen, og sjefredaktør Vatn sier i en pressemelding at han ser fram til samarbeidet med humorprofilen.

- Det er for tidlig å si noe om nøyaktig hva vi planlegger, og vi skal bruke tid på å utvikle noe som kler både henne og TVNorge. Else er et unikum. Hun har en arbeidskapasitet av en annen verden, et varmt hjerte og en av Norges morsomste hjerner. Nå gleder vi oss til å forme noe strålende sammen med henne, og så ser vi ikke bort fra at hun også dukker opp i noen av våre andre satsinger om ikke så brått, forteller han og legger til:

Det er slutt for «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

- Det eneste det ikke er noen tvil om, er at det er en fest å jobbe med Else, og det er en fest å se henne på TV. I dag er vi veldig, veldig glade.

I februar kom nyheten om at det populære NRK-programmet «Kåss til kvelds» legges ned. Her var Kåss Furuseth programleder i tre år, sammen med makkeren Markus Neby (31).

- Etter flere gode og lærerike år i statskanalen, så var dette en mulighet det var vanskelig å si nei til. Jeg har hatt givende samtaler med folkene i TVNorge om framtida, og ikke minst om eget talkshow – som alle vet at jeg elsker. TVNorge har en humorsatsing som det er utrolig spennende å være en del av, sier Kåss Furuseth i pressemeldingen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer