Marte Bratberg:

Slutter i radiojobben

Marte Bratberg gir seg som programleder for «Morgenshowet».

SLUTTER: Marte Bratberg slutter i NRJ. Da hun og kollegaene i radioprogrammet «Morgenshowet» skulle lage hver sin sang, hadde hun aldri forventet hvor mange som ville høre hennes. Video: Sondre Rahm. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Ingebjørg Iversen. Musikk: Marte Bratberg & Donkeyboy - Hooke Litt Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den populære radioprofilen Marte Bratberg (31) har lenge vært en morgenfavoritt for mange, som programleder for «Morgenshowet» på NRJ. Der har hun jobbet siden 2013.

Nå bekrefter hun imidlertid at hun slutter i jobben som radiovert. Nyheten bekreftes overfor VG.

- Det er helt sykt trist, faktisk. Jeg har en ordentlig følelse av hjertesorg nå. På grensen til kjærlighetssorg, sier hun til avisa.

«Morgenshowet» har hun ledet sammen med kollegaene Stian Røste (33) og Mattis Mjåset gjennom sju år, i starten sammen med Petter Pilgaard (40) og Anders Opsahl. I august vil hun ha sin siste sending for radiokanalen.

Hva som bli neste stopp for 31-åringen vil hun foreløpig ikke avsløre, men forteller til avisa at det er snakk om et svært spennende prosjekt, som hun gleder seg stort til.

Dramatikk under innspilling

Den siste tida har Bratberg vært å se i det svært populære programmet «Kompani Lauritzen», der hun kom på en respektabel tredjeplass. Der har 14 kjendiser fått bryne seg på beinhard disiplin, intense utfordringer og uforutsette øvelser.

Der har trofaste seere fått følge programlederen gjennom en rekke utfordringer, blant annet det som ble en høyst dramatisk hendelse for 31-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer