Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Slutter i «Torsdag kveld fra Nydalen»

- Vi gir oss på topp.

SLUTTER: Både Henrik Thodensen (t.v) og Odd-Magnus Williamson slutter i komiprogrammet «Torsdag kveld fra Nydalen». Foto: Stella Pictures
SLUTTER: Både Henrik Thodensen (t.v) og Odd-Magnus Williamson slutter i komiprogrammet «Torsdag kveld fra Nydalen». Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Komiduoen Odd-Magnus Williamson (31) og Henrik Thodesen (31) takker for seg i «Torsdag kveld fra Nydalen».

Det skriver VG.

- Vi føler vi gir oss på topp. Nå skal vi i stedet jobbe på våre egne prosjekter, sier Williamson.

Over til kinolerettet De to har vært med i humorprogrammet siden 2009, men når programmet returnerer til TV-skjermene til høsten vil de to ikke være med.

Williamson er på sin side kinoaktuell med storfilmen «Kon Tiki», og vil også bli å se i filmen «Tina og Bettina» med kompisen Thodesen.

Filmen er basert på to av karakterene til komikerduoen, og Williamson og Thodesen legger ikke skjul på at TV-serien har betydd mye for karrieren.

- Det har betydd alt. Det er ikke til å legge skjul på at det har vært en fanstastisk mulighet til å vise seg fram for et stort publikum, sier Thodesen til VG.
  - Det blir fest og kake Mens Thodesen og Williamson takker for seg blir komiker Henriette Steensrup å se i serien fra høsten av.

Hun gikk ut i mammapermisjon høsten 2011, og gleder seg til å komme tilbake.

- Jeg gleder meg like mye til å begynne igjen i «TKFN» som til bursdagen min. Det blir fest og kake i begge tilfeller, sier hun.

  - Kommer tilbake Når det er slutt for Thodesen og Williamson for denne gang, er førstnevnte klar på at han vil tilbake i serien, og utelukker ikke at han kommer tilbake på et ubestemt tidspunkt.

- Ingenting er bestemt, men hvis alt går etter planen kommer jeg tilbake til våren, sier han.

TAR OVER: Henriette Steensrup har hatt mammaperm fra serien siden oktober i fjor. Når «Torsdag kveld fra Nydalen» starter opp igjen i september blir hun igjen å se på TV-skjermen. Her med kollega Else Kåss Furuseth. Foto: Stella Pictures
TAR OVER: Henriette Steensrup har hatt mammaperm fra serien siden oktober i fjor. Når «Torsdag kveld fra Nydalen» starter opp igjen i september blir hun igjen å se på TV-skjermen. Her med kollega Else Kåss Furuseth. Foto: Stella Pictures Vis mer