Øyvind Mund:

Slutter i TV 2

- Kvernet i meg en ganske lang stund.

FERDIG: Øyvind Mund (høyre) slutter i TV 2 etter 30 år. Her med TV 2-profil Thomas Numme. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FERDIG: Øyvind Mund (høyre) slutter i TV 2 etter 30 år. Her med TV 2-profil Thomas Numme. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere «The Voice»-programleder Øyvind Mund (58) slutter i TV 2 etter å ha jobbet der i 30 år. Det melder kanalen selv.

- Det har kvernet i meg en ganske lang stund. Når man har jobbet et sted i 30 år, er det jo der man hører hjemme. Og det er så klart mange gode kolleger jeg vil savne, men jeg håper samtidig at jeg vil møte disse kollegene i andre sammenhenger, sier han til TV 2.

Mund har valgt å ta imot sluttpakke, uten at det ligger noen dramatikk bak den avgjørelsen.

Etter søndagens episode av «Farmen», kunne et spesielt strekk skape forvirring hos seerne. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Jeg har et kjempegodt forhold til TV 2, og det håper jeg vil fortsette i evig tid. Jeg har blitt godt behandlet, og jeg har fått gjøre utrolig mye spennende gjennom disse åra. Jeg håper å kunne samarbeide med TV 2 i framtida.

Det er ingen hemmelighet at det er harde tider i TV 2 for tida. Tidligere i år ble det kjent at kanalen må spare 400 millioner kroner. Alle ansatte over 60 år har blitt tilbudt sluttpakke, og i forrige uke kom nyheten om at 45-50 ansatte må slutte. Totalt vil hele 120 årsverk bli kuttet i nedbemanningsprosessen kanalen nå er i gang med.

Tidligere i dag ble det også kjent at nyhetsanker Linn Wiik (39) har valgt å slutte.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer