«Farmen Kjendis»:

Slutter som programleder

Etter fire sesonger er det slutt for den folkekjære programlederen.

SLUTT: Tiril Sjåstad Christiansen tar farvel med programlederrollen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SLUTT: Tiril Sjåstad Christiansen tar farvel med programlederrollen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter nyttår er det duket for nok en sesong av TV 2-suksessen «Farmen Kjendis», og igjen er det Tiril Sjåstad Christiansen (27) som skal lede det populære programmet.

Det viser seg at dette er siste gangen den tidligere toppidrettsutøveren blir å se som programleder. Det bekrefter hun til Se og Hør.

27-åringen forteller at hun framover ønsker å skifte fokus.

- Nå er hovedfokus familien min, sier hun.

NYTT «FARMEN»-EVENTYR: Det er klart for nok en sesong av «Farmen kjendis», som har premiere i begynnelsen av 2023. Vis mer

Tobarnsmor

Sammen med forloveden, Stian Lauritzen (34), har Christiansen barna Vega (3) og Skage. Sistnevnte ble født 29. august i år.

- Først og fremst skal jeg være mamma i permisjonstida, men jeg slutter ikke i «Farmen Kjendis» uten nye planer, sier hun og legger til:

- Jeg elsker å jobbe med TV, og har noen prosjekter som jeg jobber med, og som jeg regner med blir noe av, sier 27-åringen optimistisk.

Roser TV 2

Programlederen legger ikke skjul på at hun er fornøyd med samarbeidet hun har hatt med TV 2 de siste åra.

«FARMEN KJENDIS»: Innspillingen av «Farmen kjendis» 2023 er i gang, og vi har tatt en prat med flere av deltakerne. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch Vis mer

- Jeg tenker det er helt greit å finne på noe nytt nå, selv om jeg har stortrives i jobben som programleder for «Farmen Kjendis», bedyrer hun.

Tiril Sjåstad Christiansen gir seg etter å ha ledet programmet i hele fire sesonger. Hun har også deltatt i «Farmen Kjendis», og stakk den gangen av med seieren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer