Todd og Julie Chrisley:

Smell for stjerneforeldrene

«Chrisley Knows Best»-foreldrene er dømt for skattesvindel.

DØMT: Ekteparet skal ha svindlet både banken og på skatten. Her avbildet med sønnen sin. Foto: Broadimage/REX/NTB
DØMT: Ekteparet skal ha svindlet både banken og på skatten. Her avbildet med sønnen sin. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

Chrisley-familien fra Atlanta har de siste åra blitt kjente over hele USA gjennom realityserien «Chrisley Knows Best». Programmet har rullet over amerikanske skjermer i hele ni sesonger, og den styrtrike familien har opparbeidet seg kjendisstatus.

Mor og far i familien, Todd og Julie Chrisley, havnet imidlertid i hardt vær i 2019 da de begge ble siktet for å ha svindlet til seg lån fra banken samt omfattende skattesvindel, ifølge Los Angeles Times.

Det skulle ta hele tre år før ekteparet fikk dommen sin, men nå har den altså falt.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

12 år i fengsel

Todd har ifølge Los Angeles Times og Page Six blitt dømt til hele 12 år bak lås og slå, samt 16 måneders prøvetid. Kona Julie har fått en mildere dom - hun skal sone 7 år, men har også fått 16 måneders prøvetid.

Paret skal ha svindlet til seg over 300 millioner norske kroner, og har under hele rettssaken nektet straffskyld.

Ifølge amerikanske medier skal soningen starte på nyåret - 15. januar 2023.

Ekteparet har fortsatt til gode å kommentere dommen, men skal ifølge advokat Bruce Morris være skuffet.

DRAMATISK: Det ble dramatisk da realityparet Lisa Anckarman og Henrik Borg var på juleferie i Thailand. Lisa ble lagt inn på sykehus, og nå får vi endelig se hva som egentlig skjedde i deres YouTube-serie «Lisa&Henrik». Video: «Lisa og Henrik»/Steffen Pettersen Vis mer

Datter deler kryptisk beskjed

Chrisley-parets datter Savannah Chrisley har i kjølvannet av dommen delt en kryptisk beskjed på Instagram.

Page Six skriver at Savannah har delt et sitat fra pastoren Kimberly Jones, også kjent som «Real Talk Kim», på sosiale medier.

«Noah stoppet ikke å bygge arken for å forklare hvorfor til alle som tvilte på og hatet ham. Fortsett å bygge arken din. Regnet vil tale for seg», sto det.

Nøyaktig hva Savannah mente med innlegget vites ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer