Frank Løke:

Smilte etter «Farmen»-nederlag. I virkeligheten ville Frank Løke helst «hjem og grine»

- Inni meg tenkte jeg bare: «Faen i helvete»

MÅTTE HJEM: Det ble ikke seier for «Farmen»-favoritten Frank Løke (38). I kveld var han tjueto sekunder fra å sikre seg videre opphold, men måtte se seg slått i hinderløypekonkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2
MÅTTE HJEM: Det ble ikke seier for «Farmen»-favoritten Frank Løke (38). I kveld var han tjueto sekunder fra å sikre seg videre opphold, men måtte se seg slått i hinderløypekonkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg var aldri bitter, men jævlig skuffa. Mest av alt var jeg sint på meg selv og egen prestasjon, forteller Frank Løke (38) til Dagbladet.

«Farmen»-kjendisen har kanskje lagt håndballkarrieren på hylla, men konkurranseinstinktet er intakt - og vel så det. Og som vinnerskaller flest tar Løke konkurranser på høyeste alvor.

Og han hater å tape.

Fire kjendiser ut

- Det svir. Lenge. Jeg hadde ikke flere sjanser og leverte ikke godt nok. Da er det bare å stikke hodet i sanda, erkjenner Løke - eller «Action-Frank» som de andre liker å kalle ham.

«Farmen»-eventyret endte tre dager før siste innspillingsdag, i finaleukas obligatoriske hinderløypekonkurranse. Den kraftfulle idrettsprofilen kjempet om den siste semifinaleplassen mot fire andre kjendiser, og leverte - til tross for mange stygge knall og fall - et imponerende resultat.

Dessverre for Løke var det bare én kjendis som fikk bli med de to klare semifinalistene, endurofører Pål Anders Ullevålseter (46) og «Jakten»-fjes Inga Berit Lein (36), inn i søndagens episode. Langrennsløper Martine Ek Hagen (26) var uovervinnerlig på det klissvåte treverket, og slo Løke med tjueto sekunder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer