Gro Hammerseng-Edin:

Smilte på tv. Sannheten var en helt annen: - Jeg brast i gråt

Det ble en emosjonell affære for Gro Hammerseng-Edin. Nå avslører hun hva som skjedde.

BEINTØFT: Fredag kveld var det duket for første del av semifinalen i årets sesong av «Mesternes mester». Under den fryktede øvelsen «kronidioten», ble det tydelig at Gro Hammerseng-Edin hadde fysiske vansker med utførelsen. Foto: NRK
BEINTØFT: Fredag kveld var det duket for første del av semifinalen i årets sesong av «Mesternes mester». Under den fryktede øvelsen «kronidioten», ble det tydelig at Gro Hammerseng-Edin hadde fysiske vansker med utførelsen. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg gruet meg så enormt til den øvelsen. Jeg visste at jeg hadde fysiske problemer med å utføre oppgaven, fordi jeg er så stiv i hoftene. Jeg tenkte bare at jeg måtte gjøre så godt jeg kunne, sier Gro Hammerseng-Edin (37) til Dagbladet.

Fredag kveld var det duket for del én av semifinalen i årets sesong av «Mesternes mester». Med «helvetesuka» som tema, følger også klassikeren «kronidioten» - øvelsen alle deltakerne gruer seg til.

Oppgaven består helt enkelt av løpe så fort du kan - over og under hindre - i sju minutter. Den som har nådd flest lengder når tiden er gått ut, får flest poeng.

- Ikke fanget på kamera

I episoden erkjenner Hammerseng-Edin at hun ikke vil klare å komme seg under hindrene på en like smidig måte som de andre deltakerne gjerne kan.

- Jeg tenkte: «Jeg må jo bare prøve», og det gjorde jeg, men så klarte jeg ikke å utføre oppgaven slik som alle de andre gjorde det. Jeg måtte dermed velge en annen teknikk, noe som igjen resulterer i at jeg bruker veldig lang tid.

Saken fortsetter under:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer