VÅRTRENDER: La deg inspirere av vårens trender! Foto: Bulls
VÅRTRENDER: La deg inspirere av vårens trender! Foto: BullsVis mer

Sminken som gir vakre øyne

Hud, øyne, lepper, negler og frisyre - Se hva du skal shoppe denne våren.

Hurra! Endelig er det vår! Gå inn i våren med fresh frisyre, glødende hud og strålende vakre øyne.

Her tar vi for oss vårens vakreste trender, og viser deg hvordan du også kan få en herlig frisk vårlook!

Detaljene som teller Markerte lepper
La leppene få fullt fokus og velg sterke farger. Har du tørre lepper, må du huske å skrubbe vekk løs hud og gi leppene mye fuktighet med en pleiende leppebalsam før du påfører leppestift. Tegn også opp leppene med en lipliner før du tar på den sterke fargen. Da unngår du at den blør i kantene.

DETALJENE TELLER: 1. Lipgloss fra Artdeco i farge nr. 24, kr 109,- 2. Leppestift fra Rimmel i fargen style icon, kr 89,- 3. Hydra Gold Serum som gir deg maks glød, fra Linda Johansen, kr 799,- for 30 ml. 4. Foundation fra Bobbi Brown, kr 430,- 5. YSL «Manicure couture duo», kr 225,-. Foto: Bulls og produsentene Vis mer

1. Lipgloss fra Artdeco i farge nr. 24, kr 109,-
2. Leppestift fra Rimmel i fargen style icon, kr 89,-

Få orden på sveisen

Krus
Er du velsignet med naturlige krøller? Da har du god grunn til å slå ut håret og gre i vei for å få en frizzy, krøllete look. For deg med pinnestritt hår, kan du bruke en helt tynn krølltang for så tupere og børste ut krøllene. Hvis du sover med mange tynne fletter eller ruller håret opp på piperensere, vil du også kunne få et lignende resultat. Det viktigste er at du får omtrent like mye volum på begge sider og lar sminken være nøytral.

1. Volum­spray, L'Oréal Professional, kr 139,-

2. Tuperingskam fra Lindex, kr 19,-

3. Pearl Curler krølltang fra Remington, kr 449,-

Romantisk flette
Den rufsete og romantiske fletta er ­lettere å lage enn du tror. Er du flink til å flette vanlig pariser­flette? Her bruker du samme teknikken og fletter rundt hodet. Ikke vær redd for at den ikke er for stram, den blir like fin dersom den er løs. Er du ikke et flettefantom? Slik gjør du: Del håret i midtskill og flett fronten på én side i en vanlig, litt løs flette og legg den over hodet. På andre siden gjør du akkurat det samme. Bak kan du bruke samme teknikk, eller feste håret i en løs, tilfeldig oppsetning med små spenner. Skal du på fest? Her er tre kjappe festfrisyrer!

4. Spenner fra Lindex, kr 19,50,-

Rufsete topp
Er du typen som ikke klarer å holde frisyren perfekt og hårstråene på plass? Da kan du juble nå. Den tradisjonelle knuten er tilbake i en mer rufsete og uflidd ­variant. Samle håret i en hestehale som du ­tuperer. Bruk noen spenner og surr den sammen som en liten ball på kronen av hodet. Rufs til frontpartiet med fingertuppene og spray over med en lett hårspray som ikke blir stiv. Her kan du også lese om flere hårtips.

5. Strikk fra H&M, kr 19,-

Glødende hud
Nå som våren har kommet, blir det lettere å oppnå naturlig glød siden huden endelig får tilbake litt av sin naturlige fuktighet.

FÅ ORDEN PÅ SVEISEN: 1. Volum­spray, L'Oréal Professional, kr 139,- 2. Tuperingskam fra Lindex, kr 19,- 3.Pearl Curler krølltang fra Remington, kr 449,- 4. Spenner fra Lindex, kr 19,50,- 5.Strikk fra H&M, kr 19,-. Foto: Bulls og produsentene Vis mer

For en perfekt glødende hud er det viktig å bruke gode produkter som hjelper deg på vei. Start med et serum som gir mye glød, fortsett med en rik fuktighetskrem. Velg en foundation som er flytende og ikke for dekkende, og avslutt med en highlighter som du legger over kinnben og neserygg. Voilà! Huden blir også påvirket av maten vi spiser, sjekk maten som funker mot tørr hud, rynker og kviser.

Med fokus på øyne

Velformede øyebryn
Markerte og kraftige øye­bryn gir ansiktet mer karakter. Skygge eller øye­brynsfarge er å anbefale for dem som ikke er vant til å sminke brynene sine. Napp dem minst mulig og fjern hår mellom øynene og under ­brynene i ytterkant. Vær varsom på oversiden, da over­lapping her lett fører til skjevt og ujevnt resultat. Vips, slik får du perfekte øyebryn!

1. Brow and lash gel fra The Body Shop, kr 129,-
2. Øyebrynsskygge fra Glo Minerals, kr 305,-

Eyeliner
Våtlineren er en sikker vinner i vår. I hvert fall for de som er stødige på hånda. Streken skal være tynnest innerst og bli tjukkere på enden. Et lite triks for å få den rett på begge sider, kan være å tegne en liten prikk på hver side av øyet hvor du vil at eyelineren skal ende. Bruk også en pensel i stedet for en penn dersom du er nybegynner. Og ha en våt q-tips i nærheten.

Husk! Øvelse gjør mester.
3. Flex Tip Eyeliner fra Isadora, kr 109,-

Pastellfarget øyeskygge
Vi elsker pasteller denne våren, og spesielt på øye­lokkene. Føles det skummelt å kaste seg på denne trenden, er farger som lys rosa og dus lilla begge trygge valg og kler de aller fleste. ­Fargene kan mer enn gjerne brukes i hverdagen og sammen med både svart og brun maskara. Husk alltid å legge litt øyeskygge under øyet også, slik at det blir en fin og gjennomført helhet.

Tips! Ikke vær redd for å bruke litt farger nå som sola titter fram. Det vil gi deg ekstra energi og glede!

4. Flytende øyeskygge i fargen pink silk fra Jane Iredale, kr 125,-
5. Øyeskygge fra Artdeco i fargen 246, kr 95,-
6. Øyeskygge fra Giorgio Armani, kr 455,- 

3. Hydra Gold Serum som gir deg maks glød, fra Linda Johansen, kr 799,-

FOKUS PÅ ØYNE: 1. Brow and lash gel fra The Body Shop, kr 129,- 2. Øyebrynsskygge fra Glo Minerals, kr 305,- 3. Flex Tip Eyeliner fra Isadora, kr 109,- 4.Flytende øyeskygge i fargen pink silk fra Jane Iredale, kr 125,- 5. Øyeskygge fra Artdeco i fargen 246, kr 95,- 6. Øyeskygge fra Giorgio Armani, kr 455,-. Foto: Bulls og produsentene Vis mer

4. Foundation fra Bobbi Brown, kr 430,-

Fargerike negler
Lakk neglene dine i regnbuens farger! Føler du deg litt ekstra vågal, kan du prøve å lakke med to farger på samme negl.

Neglene skal ikke være for lange, og de skal helst være runde i formen. Legger du et strøk med topcoat over, har du sikret deg en blank, jevn og holdbar farge.

5. YSL «Manicure couture duo», kr 225,-