Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kim Kardashian West:

Sminket rumpa og leggene til Kim Kardashian

Nok en rumpebløff avslørt for realitystjerna. 

IKKE OVERLATT TIL TILFELDIGHETENE: Kim Kardashian West ble sminket på hele kroppen da hun skulle på VMA-utdelingen. Legger, lår og undersiden av rumpa ble møysommelig tatt hånd om av hennes trofaste makeup-artist. Foto: REUTERS/Lucas Jackson, NTB scanpix
IKKE OVERLATT TIL TILFELDIGHETENE: Kim Kardashian West ble sminket på hele kroppen da hun skulle på VMA-utdelingen. Legger, lår og undersiden av rumpa ble møysommelig tatt hånd om av hennes trofaste makeup-artist. Foto: REUTERS/Lucas Jackson, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Før Kim Kardashian West (36) gikk helt «MIA», et uttrykk hun ofte bruker selv som står for «missing in action», var hun ofte å spotte på røde løpere verden over.

Etter det brutale ranet i Paris har realitystjerna holdt en lav profil. Hennes siste innlegg på Instagram ble lagt ut dager før maskerte menn bandt henne fast og stakk av med smykker til millionverdier, og hun var kun vært observert et knippe ganger siden da.

Før det var hun derimot sterkt synlig hver dag, og nøt blitsregnet som fulgte hvor enn hun var.

Sminket rumpa

Nå har hennes makeup-artist Mario Dedivanovic, som jobber tett med flere av Hollywoods største stjerner, avslørt et triks han bruke på Kardashian under en av hennes mest fotograferte kvelder.

👀🕵🏻 ok last one LOL. You can see all the rest on her app. #MakeupByMario. 📸 - @steph_shep

Et bilde publisert av Mario Dedivanovic (@makeupbymario)

Under MTV sin Video Music Award sminket han nemlig både rumpa og kroppen hennes. Alt for at stjerna skulle se så plettfri ut som mulig.

Det er på Kardashians egen app at hemmeligheten nå avsløres. Der har hun tidligere delt skjønnhetstips som teip på puppene blant annet. Informasjonen på appen er bak en betalingsmur, men britiske Daily Mail har sitert noen av frasene Dedivanovic kom med.

På bilder fra sminkesesjonen før den store gallakvelden, ser vi Kardashians sminkør som jobber på rumpa hennes mens hun lener seg forover. Hun har på seg en hipstertruse, som vil si at Dedivanovic hovedsaklig jobbet på undersiden av rumpa og på lårene hennes.

En av teknikken han bruker kalles «contouring», eller konturering, og går ut på at man legger til farger i form av pudder eller flytende produkter for å skape illusjonen av skygge. Dette er vanligst å bruke i ansiktet, for å skape en illusjon av definerte kinnbein eller en smalere nese.

Kritisert metode

Tidligere i år fikk motenettstedet Stylista sterk kritikk da de la ut en artikkel om hvordan man skulle konturere nettopp beina - slik Kardashians makeup-artist gjorde før MTV-prisen.

I kommentarfeltet på Stylistas Facebook-side fikk motenettstedet krass kritikk fra flere jenter, som bruker ord som «dumt» og «latterlig» for å beskrive innholdet i saken.

Moteekspert og Vixen-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir er heller ikke spesielt imponert.

- Spør du meg, har det gått for langt. Ikke bare sender det veldig feil signaler - i en verden der kroppspresset allerede er altfor stort - det virker også som veldig mye jobb, sa hun til Dagbladet.

Dedivanovic har nok trolig ikke fått meg seg den norske kritikken, og brukte altså en liknende teknikk på den 36 år gamle realitystjerna.

- Her er en liten smakebit på hva som foregår før et stor rød løper-anledning. Når ei jente trenger kroppsminke må jeg på jobb. Vanskelig jobb, LOL, skrev han på Kardashians app om metoden.

På flere av bildene han har lagt ut ser vi at det ikke bare er stjernas bakdel som kontureres. Han jobber også tett med leggene og lårene hennes, med alt fra glitrende shimmer til concealer.

Avslørte rumpebløff

Omdiskutert, utskjelt, hyllet - og ikke minst berømt. Kim Kardashians bakdel har - helt fra realitydronningas inntog i kjendisverdenen - skapt et hav av overskrifter.

Det store spørsmålet har som kjent alltid vært: Har 35-åringen jukset seg til ny rumpe? Kardashian har selv hardnakket påstått at bakenden er ekte. I 2011 viste hun til og med fram et røntgenbilde - som «bevis».

I sommer gjorde realitystjerna en slags helomvending rundt temaet.

Via sin egen nettside, Kimkardashianwest.com, erkjente tobarnsmora at bakdelen ville ha sett annerledes ut - om det ikke hadde vært for injeksjoner, altså innsprøyting av væske.

Kardashian påsto at behandling for hudsykommen psoriasis, en kronisk betennelse i huden som gir utslett, endrer rumpas figur.

- Når utbruddene er ille, får jeg kortison sprøytet inn i rumpa, fortalte 35-åringen, ifølge Daily Mail.

Kardashian forklarer at kortison, et medisinsk steroid som ifølge Norsk Helseinformatikk primært brukes til å dempe kroppens immunreaksjoner, gir henne søkk i huden.

- Jeg tror det er årsaken til at ryktene om forstørring i utgangspunktet begynte å svirre, sier realitystjerna, som legger til at hun har «lært seg å leve med hudsykdommen».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!