«Bloggerne»-profil coronasmittet:

Smittet: - Har ett spesifikt symptom

Influenser Sara Emilie Tandberg (29) har fått coronaviruset. Hun har spesielt hatt vondt ett sted på kroppen, forteller hun.

BLE SKIKKELIG SYK: Sara Emilie Tandberg forteller Dagbladet at hun ble svært dårlig av coronaviruset. Her er hun avbildet under Vixen awards 2021 på den Gamle Logen Oslo. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
BLE SKIKKELIG SYK: Sara Emilie Tandberg forteller Dagbladet at hun ble svært dårlig av coronaviruset. Her er hun avbildet under Vixen awards 2021 på den Gamle Logen Oslo. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart to år inn i pandemien herjer smitten fortsatt i Norge og verden.

Influenser Sara Emilie Tandberg er blant dem som er coronasmittet. Det delte hun i et innlegg på sosiale medier i forrige uke.

Da hadde barna hennes nettopp fått viruset, og hun var rimelig sikker på at hun allerede var smittet og ventet bare på at viruset skulle slå ut.

Tandberg forteller at hun spesielt har slitt med ett symptom. Allerede to dager før smitten ble påvist, delte influenseren flere innlegg i sosiale medier om at hun hadde fått hodepine, lokalisert midt i panna.

Influenseren forteller at det i etterkant har rent inn med tilbakemeldinger fra flere av følgerne hennes som har opplevd det samme. Flere har trukket fram at de har kjent på dette spesifikke symptomet like før viruset ble påvist. Det er snakk om en vond hodepine, hvor smertene er lokalisert midt i panna.

- Da jeg la ut en oppdatering om hodepinen midt i panna, svarte hundrevis av følgere mine at de hadde opplevd det samme. Den har vært der siden mandag forrige uke, to dager før jeg fikk corona, og jeg har den fortsatt, sier Tandberg til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer