Jannecke Weeden:

Smittet: - Utslett nedover beina

Jannecke Weeden kommer med klar oppfordring etter å ha blitt smittet av coronaviruset.

SMITTET: Jannecke Weeden er blitt smittet av coronaviruset. Foto: Privat
SMITTET: Jannecke Weeden er blitt smittet av coronaviruset. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Jeg vet ikke hvor (mye) redd(ere) jeg hadde vært hadde jeg ikke vært vaksinert. Jeg har astma og er i såkalt risikogruppe», skriver TV-profil Jannecke Weeden (45) på Instagram etter å ha blitt smittet med coronaviruset.

Til teksten har hun delt to bilder av seg selv, og priser seg selv lykkelig for at hun har to vaksinedoser «innabords». Weeden skulle tatt den tredje booster-dosen denne uka. I stedet ligger hun syk hjemme.

Klar oppfordring

«Så til det utrettelige diskusjonstemaet; bare ta den vaksinen! For din egen del, men aller mest for andres. Det er ikke en fest å ligge rett ut med 39 i feber og utslett nedover beina ... Jeg orker ikke engang tenke på hvordan ting ville vært uten vaksinen vi her til lands er så heldige å få «kastet» etter oss», fortsetter hun.

«Jeg vet sprøyter kan være skummelt, å gå til legen kan være skummelt, bivirkninger av vaksiner kan være skummelt. Men ingenting er skumlere enn å ligge uten evne til å puste, eller være grunnen til at noen andre blir liggende - uten å få puste. Tenk litt på det, når du sitter der og blånekter å gjøre det beste, - for deg selv og din neste», skriver hun videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer