Rita Wilson:

Smittet av Hanks' kone

- En bisarr følelse å ha testet positivt.

SMITTET VIDERE: Både Tom Hanks og Rita Wilson har fått coronaviruset. Nå har sistnevnte smittet en annen. Foto: NTB Scanpix
SMITTET VIDERE: Både Tom Hanks og Rita Wilson har fått coronaviruset. Nå har sistnevnte smittet en annen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kunne stjerneparet Tom Hanks (63) og Rita Wilson (63) avsløre i sosiale medier at de begge hadde testet positivt for coronaviruset i Australia.

Viruset sprer seg som kjent hyppig rundt om i verden, og nå viser det seg at også stjerneparet har ført smitten videre, det skriver en rekke utenlandske medier.

Ifølge The Daily Telegraph har underholdningsredaktør og tv-personlighet Richard Wilkins (65) nå testet positivt på viruset etter et møte med Tom Hanks' kone. 65-åringen skal ikke ha hatt noen symptomer, men ble testet etter å ha tilbrakt tid sammen med Wilson.

På Twitter skriver Wilkins at hele situasjonen føles rar.

«Hei … Oppriktig tusen takk for alle meldingene, jeg setter stor pris på det. Det er faktisk en bisarr følelse å ha testet positivt på dette som vi alle har snakket om. Jeg har ingen symptomer i det hele tatt. Takk igjen. Kjærlighet til alle fra RW», skriver han.

Oppdatering

Hanks og Wilson er i utgangspunktet i Australia for å spille inn en film om livet til Elvis Presley - der Hanks har rollen som Presley's manager, Tom Parker, ifølge avisa New York Times.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer