Jørgine Massa Vasstrand:

Smittet av skabb

Familien Vasstrand har slitt med skabb siden i vår.

<strong>SMITTET:</strong> Familien har slitt med skabb siden i vår. Her er Jørgine sammen med mora Trude og brødrene Emil, Silas og Noah. Foto: NTB Scanpix / NTB
SMITTET: Familien har slitt med skabb siden i vår. Her er Jørgine sammen med mora Trude og brødrene Emil, Silas og Noah. Foto: NTB Scanpix / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I serien «Funkyfam» på TV 2 får tv-seerne et innblikk i familien til treningsinfluenser Jørgine Massa Vasstrand (30) - blant annet bestående av brødrene Silas (23), Emil (23), Noah (18) og mora Trude (56) - samt ektemannen Morten Sundli (30).

Familien har blitt svært populær, og nå skriver TV 2 at hele familien har vært smittet av skabb. Til kanalen sier familien at de har kjempet mot de små, kløende krypene helt siden mars.

De forklarer at de har slitt med å finne en behandling som har fungert. De gikk gjennom behandling, men så kom skabben tilbake.

- Det er virkelig hårreisende, og det er jo ikke til å tro at det er sant. Da vi skjønte at det var skabb, så gikk vi på apoteket for å kjøpe en behandling som ikke fungerer, forteller Vasstrand til TV 2.

Til slutt måtte familien bestille medisin på internett - fra Sverige. Nå har ikke familien klødd på en stund, og håper at skabben er borte for godt.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Jørgine Massa Vasstrand til denne saken, foreløpig uten å lykkes.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer