Tom Stiansen:

Smittet rett før OL

Like før avreise til Kina for å dekke OL, ble den tidligere toppalpinisten coronasmittet.

SMITTET: Programleder Tom Stiansen er coronasmittet. Foto: Gorm Kallestad / NTB
SMITTET: Programleder Tom Stiansen er coronasmittet. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LES ALT OM CORONA

Coronaviruset preger oss fortsatt og flere opplever å bli smittet. Av norske kjendiser hittil i år har blant andre Tone Damli (33), Bjarne Brøndbo (57) og Bård Tufte Johansen (52) opplevd å bli smittet.

Nå har også tidligere verdensmester i slalåm og «71 grader Nord»-programleder Tom Stiansen (51) blitt coronasmittet, til tross for en tredje vaksinedose. Det avslørte han i «Morgenklubben» på Radio Norge.

Overfor Dagbladet bekrefter den tidligere slalåmstjerna at han først ble klar over at han var coronasmittet etter at han tok en selvtest lørdag.

SLITER: Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken. Reporter: Thea Hope Vis mer

Hell i uhell

I en e-post til Dagbladet skriver Stiansen at han ikke vet hvordan han ble smittet, men at begge sønnene også har fått corona.

Heldigvis er det snakk om milde symptomer.

- Bruker tida på Zoom-møter og rydder litt, svarer Stiansen på hva han bruker isolasjonstida på.

Programlederen har fortsatt det gode humøret i behold, og er glad for å være ferdig med isolasjonen til han reiser til Kina for å dekke OL om to uker.

TIL BEJING: Kenneth Fredheim, Line Andersen og Tom Stiansen dekker alpint-sendingene til Discovery under OL i Beijing. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
TIL BEJING: Kenneth Fredheim, Line Andersen og Tom Stiansen dekker alpint-sendingene til Discovery under OL i Beijing. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer

Sammen med programleder Line Andersen (48) og kommentator Kenneth Fredheim (56) skal Stiansen dekke alpint under OL som ekspertkommentator.

- Egentlig er det vel bra å være ferdig med coronaen for denne gang, skriver Stiansen til Dagbladet.

MARERITT: En 19-åring fra USA våknet opp til et mareritt etter at hun ble coronasyk samtidig som hun gikk på legemiddelet isotretionin. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Fra slalåmbakken til reality-TV

Slalåmtalentet gikk på toppidrettsgymnaset NTG Bærum, og gikk i samme klasse som blant andre alpinstjerne Lasse Kjus (50). I løpet av to år var de begge på landslaget.

Etter å ha lagt opp som alpinist ble Stiansen programleder for« 71 grader Nord» i 2006, og senere også for «71 grader Nord- Norges tøffeste kjendis».

I fjor debuterte den tidligere toppalpinisten som OL-programleder under OL i Tokyo, men på grunn av pandemien måtte OL-dekningen gjøres fra Discoverys lokaler i Oslo.

- Det er et herlig solid team, og det er veldig spennende å jobbe med sport. Jeg er veldig ydmyk av å få den muligheten gjennom Discovery, sa Stiansen til Dagbladet den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer