<strong>KLARE FOR KAMP:</strong> Her er deltakerne i kjendisversjonen av «Farmen». (F.v.): Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Ludlow (41), realitykjendis Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46), «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (37), blogger Tonje Blomseth (22), svømmer Lavrans Solli (24), TV-baker og kokebokforfatter Ida Gran-Jansen (28), pokerspiller Aylar Lie (32), skuespiller Jarl Goli (59), modell og programleder Vendela Kirsebom (49), realitykjendis Petter Pilgaard (36), trimdronning Kari Jaquesson (54) og TV-kokk Lars Barmen (53). Helt til høyre programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KLARE FOR KAMP: Her er deltakerne i kjendisversjonen av «Farmen». (F.v.): Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Ludlow (41), realitykjendis Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46), «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (37), blogger Tonje Blomseth (22), svømmer Lavrans Solli (24), TV-baker og kokebokforfatter Ida Gran-Jansen (28), pokerspiller Aylar Lie (32), skuespiller Jarl Goli (59), modell og programleder Vendela Kirsebom (49), realitykjendis Petter Pilgaard (36), trimdronning Kari Jaquesson (54) og TV-kokk Lars Barmen (53). Helt til høyre programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

«Kjendis-Farmen»:

Smuglet inn sigaretter og mobiltelefoner på «Kjendis-Farmen»

Dramaet du ikke får se på tv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Aylar Lie (32) og Vendela Kirsebom (49) er blant kjendisene som lever hundre år tilbake i tid i kjendisversjonen av «Farmen», som hadde premiere i går.

Det viser seg imidlertid at noen av de profilerte deltakerne har store problemer med å innfinne seg med de kummerlige forholdene på Storøy gård i Bamble i Telemark.

Juks og oppvaskmøter

Se og Hør skriver i sitt nyeste nummer at det under innspillingen var flere oppvaskmøter mellom produksjonen og deltakerne.

Da en av deltakerne ble tatt for juks etter å ha smuglet inn en mobiltelefon på gården ble det oppstyr.

- Det ble en del bråk i produksjonen av dette. Og det ble et oppvaskmøte på gården da TV 2 og innspillingsteamet fant ut av jukset. Det er jo meningen at man skal leve helt som i gamle dager. Da fungerer det dårlig med mobil, slik at du kan kommunisere med venner og kjente, forteller en kilde til ukebladet.

<strong>KLAR:</strong> I vinter dukker det opp en rekke  profilerte kjendiser.  Gaute Grøtta Grav  styrer som vanlig  Farmen-sendingene med stø hånd. Foto: Espen Solli / TV 2
KLAR: I vinter dukker det opp en rekke profilerte kjendiser. Gaute Grøtta Grav styrer som vanlig Farmen-sendingene med stø hånd. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Bekrefter avvik

Informasjonsansvarlig for «Farmen», Alex Iversen, kan bekrefte at det skjedde noen uheldige episoder under innspillingen:

- Det har hele tiden vært et mål for oss å gjennomføre «Farmen kjendis» på samme måte som den vanlige versjonen av «Farmen». Da var det selvfølgelig nødvendig å ta opp avvik fra dette med deltakerne.

- Det sier seg selv at en mobiltelefon ikke har noe på «Farmen»-gården å gjøre!

Men regelbruddene stoppet ikke der. Noen av deltakerne skal ha smuglet inn sigaretter. Andre gravde visstnok ned penger, i tilfelle de kunne bestikke noen de møtte på sin vei.

Og en kveld, da flere av deltakerne var ute i båt og satte garn, skal de ha møtt noen ved innsjøen - som ga dem alkohol ...

<strong>IDYLL:</strong> Kjendis-utgaven av «Farmen» spilles inn på Storøy gård i Bamble. Foto: Tor Lindseth
IDYLL: Kjendis-utgaven av «Farmen» spilles inn på Storøy gård i Bamble. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Summen av disse hendelsene, skal ha gjort at det det ble en en del uroligheter på gården.

Og dermed ekstra arbeid for produksjonen og TV 2 - med programleder Gaute Grøtta Grav i spissen.

Men ikke all dramatikken på gården skyldtes angivelig juks og regelbrudd. En av deltakerne måtte sendes til sykehus med brannskader, etter et ublidt møte med vedovnen.

Etter det Se og Hør erfarer brenner en av deltakerne seg så kraftig på armen, at det røde flagget på gården må heises. Vedkommende må fraktes bort fra gården.

Venner for livet

Skandalene til tross, kjendisene storkoste seg på gården.

- Det var helt annerledes enn jeg hadde trodd. Det var rett og slett utrolig hyggelig, og jeg fant roen skikkelig. Det hadde jeg aldri trodd, jeg skulle nesten tro jeg var bonde i mitt forrige liv, ler Petter Pilgaard som tidligere har vunnet realityserien «Paradise Hotel» på TV3.

Også Vendela Kirsebom lovpriser «Farmen-oppholdet».

- Jeg hadde en utrolig fin tid på gården og fikk venner for livet. Jeg er veldig takknemlig for tiden der, det var helt fantastisk, sier hun.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Seoghør.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer