Jana Kramer:

Snakker etter brudd og utroskap

«One Tree Hill»-stjerna deler tårevåt video etter skilsmissenyheten.

TURBULENT EKTESKAP: Stjerneparet Mike Caussin og Jana Kramer har vært igjennom mye i løpet av forholdet. Nå er det hele over. Foto: Drew Altizer Photography/ REX/ Shutterstock/ NTB
TURBULENT EKTESKAP: Stjerneparet Mike Caussin og Jana Kramer har vært igjennom mye i løpet av forholdet. Nå er det hele over. Foto: Drew Altizer Photography/ REX/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Jana Kramer (37), som er mest kjent for sin rolle som Alex Dupre i TV-serien «One Tree Hill», skrev i et innlegg på Instagram forrige uke at hun og ektemannen Mike Caussin (34) skal skilles.

Etter en liten pause fra sosiale medier deler hun nå en video, der hun åpner seg om den siste tiden. Videoen deler hun på Instagrams historiefunksjon med teksten «fra hjertet», ifølge Fox News.

Hun innleder med å si at det føles rart å være tilbake, men at hun ønsker å takke for all støtte hun har fått. Skuespilleren fortsetter gråtkvalt:

- Jeg må venne meg til min nye hverdag. Tilgi meg for at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal gjøre det ennå.

SKILLES: TMZ meldte 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterte. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Kramer forteller at hun prøver dykke ned i bøker, men at det er viktig å sørge for å kunne gå videre.

- Jeg prøver å være veldig oppmerksom på det og ikke bare distrahere meg selv med andre ting. Jeg vil finne tilbake til normalen, min nye normal.

Sexavhengig

«One Tree Hill»-stjernen og Caussin, som er en kjent profil i amerikansk fotball, giftet seg i 2015.

Utroskap fra Caussins side førte imidlertid til at de skilte lag allerede i 2016, men i 2017 ble de gjenforent og fornyet ekteskapsløftene.

Sammen har de barna Jolie Rae (5) og Jace Joseph (2).

Kramer og Caussin har ikke lagt skjul på at de har hatt det tøft i ekteskapet. Den nevnte utroskapsskandalen har de begge snakket åpent om flere ganger.

I september i fjor ga eksparet ut boka «The Good Fight», som handlet om hvordan de skulle gjøre ekteskapet sterkere etter ektemannens utroskap og sexavhengighet.

«Jeg har datet bare noen få kvinner i livet mitt. De fleste av forholdene kan bli beskrevet som at vi «snakket sammen», noe som egentlig betyr at vi lå sammen, men jeg forpliktet meg aldri nok til å få følelser. Jeg var utro, jeg klarte ikke å være alene», skrev Caussin i boka, gjengitt av People.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet, men nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

- Forferdelig mareritt

Han skrev videre at han i starten av forholdet ikke ante hvem han var, men at han seinere fant seg selv i større grad.

I etterkant har Caussin vært i behandling for sexavhengigheten.

Også «One Tree Hill»-stjernen har satt ord på utfordringene, blant annet i et essay for «Good Morning America» i fjor høst.

«Smerten tok opp alle tankene mine og skadet meg fysisk - mye mer enn jeg trodde jeg skulle klare å håndtere. Når jeg tenker tilbake, er det et forferdelig mareritt jeg ikke unner noen», skrev 37-åringen den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer