Bill Cosby

Snakker etter løslatelsen

Komikeren Bill Cosby slapp ut av fengsel i dag. Han sier han fortsatt mener han er uskyldig i de alvorlige anklagene.

GLADG: Komikeren Bill Cosby ga uttrykk for at han var glad da han ble løslatt Onsdag. Han møtte pressen utenfor hjemmet sitt i Elkins Park i Pennsylvania. Foto: AP Photo/Matt Slocum
GLADG: Komikeren Bill Cosby ga uttrykk for at han var glad da han ble løslatt Onsdag. Han møtte pressen utenfor hjemmet sitt i Elkins Park i Pennsylvania. Foto: AP Photo/Matt Slocum Vis mer
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Cosby (83) ble onsdag løslatt fra Pennsylvania State Prison, melder nyhetsbyrået AP.

Onsdag ble en overgrepsdom omgjort av den øverste domstolen i delstaten Pennsylvania, og Cosby ble løslatt i 20.30-tiden norsk tid.

- Uskyldig

- Jeg har aldri forandret mitt ståsted eller min historie. Jeg har alltid sagt at jeg er uskyldig. Takk til alle dere fans, støttespillere og venner som sto ved min side gjennom denne prøvelsen. En spesiell takk til høyesterett i Pennsylvania, for å opprettholde rettssikkerheten, skriver Cosby på Twitter sammen med et bilde av komikerene hvor hans står med en knyttneve i været.

Komikeren møtte også pressen etter å ha sluppet ut av fengselet. Han sa ingenting selv under seansen, men advokatene hans ga uttrykk for at han er glad for å være fri.

- Han er glad, kona hans er glad. Systemet fungerer kun dersom det er rettferdig for alle sider. Det er det grunnleggende, sa advokat Brian Perry, ifølge CNN.

Bill Cosby har vært fengslet i Philadelphia i mer enn to år, etter at en jury dømte ham for å ha dopet ned og mishandlet Andrea Constand hjemme hos ham i 2004.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer