Brad Pitt og Angelina Jolie:

Snakker om bruddet for første gang: - En veldig vanskelig tid

Hollywood-stjerna tar bladet fra munnen for første gang. 

<strong>SNAKKER UT:</strong> Angelina Jolie snakker ut om bruddet med Brad Pitt for første gang. Det var i september at de ble kjent at de to skulle skilles, og siden har det vært stille fra begge leirene. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill, NTB scanpix
SNAKKER UT: Angelina Jolie snakker ut om bruddet med Brad Pitt for første gang. Det var i september at de ble kjent at de to skulle skilles, og siden har det vært stille fra begge leirene. Foto: AP Photo/Mark J. Terrill, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I september i fjor kom sjokknyheten om at et av Hollywoods største par, skuespillerduoen Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (41), skulle gå hver til sitt.

Bruddet vakte flere reaksjoner, og i kjølvannet av skilsmissen har de to stjernene begge gått rettens vei for blant annet omsorgsretten for de seks barna deres.

Sett bort fra uttalelser i rettsdokumenter, har ikke paret snakket om bruddet til media om hva grunnen var eller hvordan det har vært de siste månedene.

Nå tar Jolie bladet fra munnen for første gang, og forteller i et intervju med BBC hvordan den siste tida har vært. People har gjengitt deler av intervjuet.

- Veldig vanskelig tid

Skuespilleren, kjent fra blant annet «Tomb Rider» og «Mr. & Mrs. Smith», var i Kambodsja da hun ble spurt om bruddet av den britiske kanalen. Hun understreket at hun helst ikke ville snakke om det, men kom likevel med noen sitater som gikk på hvor landet lå.

- Jeg vil ikke si så mye om det, bortsett fra at det har vært en veldig vanskelig tid. Vi er en familie, og vil alltid være det. Vi kommer oss gjennom dette og blir forhåpentligvis sterkere som familie av det, sier Hollywood-stjerna.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Skuespillernes barn, Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8), har hovedfokuset i det som har vært en svært offentlig skilsmisse. Det understreket skuespilleren klart og tydelig i intervjuet.

- Mange andre går gjennom dette, og min familie... Vi har alle vært gjennom en tøff tid. Fokuset mitt er på barna, forteller hun og fortsetter:

- Vi er og vil alltid forbli en familie. Jeg ser etter en måte dette kan gjøre oss sterkere som familie på, understreker 41-åringen.

På tross av en tid med mye usikkerhet, lar hun ikke det påvirke dagliglivet til verken henne eller barna. Skuespilleren sier at hun prøver å starte dagen med å bestemme hvem som skal gå tur med hunden, å få alle til å pusse tennene og å servere pannekaker til frokost.

Avsluttet striden

Begge partene har siden bruddet ble offentlig kjent, holdt en lav profil.

Brad Pitt var den første til å tre tilbake inn i rampelyset, etter å ha overrasket på scenen under Golden Globe-utdelingen. Pitt mottok massiv applaus og jubel fra Hollywood-kollegene i salen da han entret scenen for å presentere filmen «Moonlight».

Tidligere i år ble det kjent at de to stjernene hadde kommet fram til en slags enighet i skilsmisseprosessen.

De inngikk en avtale om å håndtere skilsmissen privat, for å forene familien. Erklæringen var skuespillernes første felles uttalelse siden det i september i fjor ble gjort kjent at de skal skilles. Dette skriver Fox News.

Jolie og Pitt fortalte i en pressemelding at de vil holde alle detaljer om skilsmissen konfidensielle ved hjelp av en privat dommer:

«Partene har inngått avtaler om å bevare personvernet til sine barn og familie ved å holde alle rettsdokumenter konfidensielle. De skal engasjere en privat dommer som vil foreta nødvendige rettslige beslutninger og legge til rette for en effektiv løsning av alle gjenværende spørsmål. Foreldrene er forpliktet til å opptre som en samlet front for å frembringe bedring og gjenforening»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer