Snakker om den tøffe tida: - Rart å høre at noen kunne spre et slikt rykte

Haddy Njie og Trond Giske forteller om hvordan de har opplevd månedene etter at #metoo-saken i Arbeiderpartiet smalt.

RARE RYKTER: Trond Giske og Haddy Njie synes det var rart å høre rykter om at de to skulle gå fra hverandre. Foto: NTB scanpix
RARE RYKTER: Trond Giske og Haddy Njie synes det var rart å høre rykter om at de to skulle gå fra hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Like før jul i fjor smalt det for alvor i Arbeiderpartiet. Partiets nestleder Trond Giske ble anklaget for upassende oppførsel overfor flere kvinner.

Giske beklaget at han hadde «opptrådt på en måte som enkeltpersoner har opplevd som upassende eller ubehagelig», men det endte likevel med at Giske trakk seg som nestleder 7. januar.

Noe han hadde fått råd om å gjøre av partileder Jonas Gahr Støre.

Seinere samme måned var partiet ferdige med varslersakene mot Giske, og konkluderte med at Giske hadde brutt Ap's retningslinjer mot seksuell trakassering i flere saker.

- Haddy har betydd alt

Men selv da det stormet som verst rundt Giske, og anklagene var mange, og tøffe, var det en person som sto last og brast ved den profilerte politikeren: samboeren Haddy Njie.

Samboerparet har så langt ikke ønsket å gi intervjuer om det som utvilsomt må ha vært en krevende tid. Men forrige helg gjorde Haddy Njies sin siste opptreden som Fantine i musikalen «Les Misérables» på Folketeateret i Oslo, og da fortalte de to Se og Hør om hvordan de opplevde den svært turbulente måneden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer