Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kim Kardashian:

Snakker om Paris-ranet for første gang: - De skulle skyte meg bakfra

Kim Kardashian bryter tausheten.

LIVREDD: Det er gått tre måneder siden Kim Kardashian ble overfalt og ranet i Paris. Nå tar hun bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix
LIVREDD: Det er gått tre måneder siden Kim Kardashian ble overfalt og ranet i Paris. Nå tar hun bladet fra munnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Tre måneder etter at realitydronning Kim Kardashian (36) ble brutalt overfalt og ranet i Paris, snakker hun for første gang ut om den skjebnesvangre oktobernatta.

Det er i et 30 sekunders promoklipp til en kommende episode av familiens realityserie, sluppet tv-kanalen E!, at 36-åringen bryter tausheten.

Sittende i en sofa, sammen med søstrene Khloé og Kourtney, lar realityprofilen tårene trille.

Opprørt

«De skulle skyte meg bakfra. Det var ingen utvei. Jeg blir så opprørt av å tenke på det», forteller Kardashian.

Det var natt til 3. oktober i fjor at verdens mest omtalte kvinne opplevde det verst tenkelige da bevæpnede menn stormet luksusleiligheten hennes i Paris.

Ifølge CNN skal 36-åringen ha tryglet ranerne om å la henne leve.

Mens Kardashian ble liggende hjelpesløs i et badekar, skal stjernas stylist og gode venninne, Simone Harouche, ha gjemt seg på et annet baderom i underetasjen.

Da ranerne omsider forlot stedet, etter omlag fem minutter, hadde Harouche sendt tekstmeldinger til Kardashians livvakt, Pascal Duvier, og 35-åringes storesøster, Kourtney Kardashian. Hvem av dem som ringte nødtelefonen er foreløpig uvisst - men begge befant seg i Paris.

Fortsatt på frifot

Fransk politi ankom stedet like etterpå. Både Kardashian og stylisten slapp fysisk uskadd fra hendelsen, men var sterkt preget.

- Hun er rystet, uttalte Kim Kardashians talsperson, Ina Treciokas, til CNN.

Ranerne, som fortsatt er på frifot, fikk med seg smykker verdt omkring 10 millioner euro, eller nærmere 90 millioner kroner. Det dreier seg blant annet om en ring verdt 4 millioner euro og et smykkeskrin med innhold verdt totalt 6 millioner euro, ifølge NTB.

Da nyheten om Kardashian-ranet traff verdensveven, dukket det opp spekulasjoner på om overfallet kunne være iscenesatt.

- Kardashian-familien har måttet tåle mye kritikk for å være desperate etter oppmerksomhet, men jeg tror ikke de går så langt, uttalte popkulturekspert Ingeborg Heldal til Dagbladet.

Overfor Vanity Fair la politisjefen i Paris, Christian Sainte, et endelig lokk på ryktene.

- På dette tidspunktet er det ingen grunn til å tvile på at dette ranet var virkelig, sier han, og legger til at hendelsen forblir en av hans merkeligste saker gjennom karrieren.

Utsatt?

Mange spurte seg også om 36-åringen hadde gjort seg mer utsatt for et innbrudd ved å vise fram svindyre smykker på Instagram og Snapchat bare timer før ranet fant sted. Deriblant Paris-politiets talskvinne, Johanna Primevert.

- Når man snakker om en stjerne som Kim Kardashian som har, tror jeg, mer enn 48 millioner følgere på Twitter, så kunne dette likevel skjedd i utlandet som i Paris, sa hun.

Realityprofilen har holdt en særdeles lav profil siden ransnatta. Aktiviteten på sosiale medier, som vanligvis er skyhøy, var lik null fram til tirsdag, da Kardashian gjorde et etterlengtet comeback.

FORFØRER: Kim Kardashian forfører kamera under nordlys i det som kan ligne et norsk landskap i luke 12 av julekalenderen til Love Magazine. Video: Love Magazine / YouTube Vis mer

Kardashian var riktignok ikke som sunket i jorda fram til denne uka. Før jul dukket hun opp i den pikante «adventskalenderen» til Love Magazine, som fikk internett til å gå av skaftet.

Kardashian dukket også opp på ektemannen Kanye Wests Facebook-profil i jula, da han delte et bilde av familien på fire foran juletreet.

Ekteparet tok en tidligere juleferie enn planlagt, da West ble innlagt på sykehus i slutten av november. Han skal ifølge svigermor Kris Jenner ha vært utslitt, og trengte hvile. I dag er rapperen utskrevet, og på bedringens vei.

I klippet fra den kommende episoden av «Keeping up with the Kardashians» mottar en fortvilet Kim Kardashian nyheten om mannens sykehusinnleggelse.

«Ikke skrem meg, hva er det som skjer?»

Seinere sier hun: «Jeg tror han trenger meg. Jeg må komme meg hjem».

Hele episoden kommer på tv i mars.

KJÆRESTEKOS: I Kanye Wests musikkvideo til låta «Bound 2» figurerer hans berømte kjæreste, realitystjerna Kim Kardashian, toppløs. Video: Ellen DeGeneres Show / TV3 Vis mer Vis mer
VIL REDDE MOBILDATA: Realitystjerna Kim Kardashian (34) reklamerer for T-Mobile under Super Bowl. Video: T-mobile Vis mer Vis mer
LATER SOM INGENTING: Dyrevernaktivister avbrøt Kim Kardashian midt under boksigneringa av Selfie-boka.Vis mer Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media