Terese Alvén og Glenn Boström:

Snakker ut etter influenser-konas død

- Hun vil alltid finnes.

GIKK BORT: Terese Alvén etterlater seg mann og to barn. Nå snakker ektemannen ut om hvordan de skal ta med seg minnene videre. Foto: Jane Haglund
GIKK BORT: Terese Alvén etterlater seg mann og to barn. Nå snakker ektemannen ut om hvordan de skal ta med seg minnene videre. Foto: Jane Haglund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne måneden gikk den svenske influenseren Terese Alvén bort, bare 37 år gammel. Hun har i mange år oppfordret svensker til en aktiv livsstil gjennom sosiale medier og flere bøker.

Alvéns ektemann, Glenn Boström, bekreftet 11. juni at kona hadde sovnet inn etter kampen mot en aggressiv form for eggstokkreft.

Nå, nesten to uker hennes bortgang, snakker han for første gang ut om den vanskelige tida, og livet uten Alvén.

I et intervju med svenske TV4 forteller Boström at valget om å snakke offentlig om henne allerede nå, handler om at kona var en offentlig person - og det er derfor viktig for ham å fortelle hva de har gått gjennom. Han vil også hedre henne.

- Terese var en veldig varm person, veldig omtenksom og det var lett å like henne. Jeg tror at de som bare har truffet henne én gang eller i forbifarten også kjente sterkt at hun var en person det var lett å like, sier han innledningsvis om kona.

- Hadde vært egoistisk

Bare få dager før hun sovnet inn på sykehuset, hadde Alvén i samråd med legene besluttet å legges i kunstig koma livet ut. Avgjørelsen kom ikke som et sjokk på ektemannen, men han forteller at det var i dét øyeblikket han skjønte hvor langt det hadde gått - når hun valgte å sove bort sin siste tid, i stedet for å være til stede de gangene hun klarte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer