Britney Spears:

Snakker ut for første gang

Vil ikke at popstjerna skal dele toppløse bilder.

UTEN EN TRÅD: Britney Spears vekker oppsikt på Instagram etter dette. Video: Luna Lea. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjerne Britney Spears (41) har vært en fri person i godt over ett år, og det ser ut som hun nyter friheten.

Rett etter at det ble klart at hun ikke lenger var underlagt et vergemål, kunne hun og kjæresten Sam Asghari (28) gladelig fortelle at de hadde forlovet seg. Ikke lenge etter ble de mann og kone.

Før vergemålet ble avsluttet hadde fansen hennes kjempet en lang og hard kamp for å #FreeBritney. I hele 13 år var det hennes far, Jamie Spears (70), som kontrollerte så og si hele livet hennes.

Etter vergemålet tok slutt har 41-åringen delt flere lettkledde bilder av seg selv på Instagram, noe hun også nylig tok til bildedelingstjenesten for å gjøre. De to bildene hun delte, er nå slettet.

PUNGET UT: Amerikanske Bryan Ray (35) har brukt elleville summer på å ligne på sitt store idol, Britney Spears. Video: Rød Løper Vis mer

Snakker ut

Ektemannen Asghari har forholdt seg taus til konas lettkledde bilder i lang tid, men nå åpner han seg opp om situasjonen for aller første gang.

- Den eneste personen i verden som blir mobbet for å legge ut ting som dette, skriver han i et innlegg på Instagram-story.

UFRIVILLIG: Flere av følgerne er redde for at Britney Spears' nakenbilder deles imot hennes vilje, Foto: Skjermdump Instagram
UFRIVILLIG: Flere av følgerne er redde for at Britney Spears' nakenbilder deles imot hennes vilje, Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Personlig hadde jeg foretrukket at hun aldri postet disse bildene, men hvem er jeg til å kontrollere noen som har vært under et mikroskop og vært kontrollert mesteparten av livet sitt, innrømmer han videre.

Foto: Skjermpdump fra Instagram
Foto: Skjermpdump fra Instagram Vis mer

Dette er dermed første gang han har antydet misnøye over popstjernas halvnakne bilder.

- Skremmende

Det er imidlertid ikke bare Asghari som er misfornøyd med Spears sine lettkledde bilder. Fansen virker å være alvorlig bekymret for 41-åringen.

UTEN EN TRÅD: Britney Spears vekker oppsikt på Instagram etter dette. Video: Luna Lea. Vis mer

Den siste tida har nemlig noe endret seg, ifølge fansen. Flere påpeker at hun ser trist ut og at det virker som bildene er tatt og delt uten at hun vil det.

«Dette er ærlig talt skremmende», mener en.

«Ser dette ut som en kvinne som gleder seg over å legge ut sexy bilder? Det ser ut som en som blir tvunget til å gjøre noe hun ikke vil. Hvor i helvete er mannen hennes?», spør en annen.

Det er også mange som frykter noe er alvorlig galt.

«Jeg føler at det er slik menneskehandel ser ut. Så trist. Er det noen andre som føler at noen tvinger henne til dette..?».

«Dette er skummelt! Nesten som om hun blir holdt som gissel. Og denne 'dusjen' ser så rar ut. Ikke noe du ville sett i et hjem til en million dollar. Hva skjer egentlig?».

«Jeg tror hun er dopet med mye medisiner».

Noen av følgerne kommenterer at hun tross alt har vært gjennom et stort traume med tanke på vergemålet, og at man må la henne gjøre hva hun selv vil.

Og så er det de som er lei bildene av den nakne kroppen.

«Vennligst stopp».

«Kan du i det minste få tatt profesjonelle eller kunstneriske bilder? Du er ikke 20 lenger».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer