Erik Follestad:

Snakker ut om ADHD-diagnose

Fikk påvist diagnosen som 23-åring.

ÅPNER SEG: Den tidligere ishockeyspilleren Erik Follestad forteller om ADHD-diagnosen i komiker Morten Ramms podkast. Foto: Vidar Ruud / NTB
ÅPNER SEG: Den tidligere ishockeyspilleren Erik Follestad forteller om ADHD-diagnosen i komiker Morten Ramms podkast. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For kort tid siden kom gladnyheten om at den tidligere ishockeyspilleren og «Spårtsklubben»-profil Erik Follestad (31) skal bli pappa.

Den hyggelige nyheten delte kjæresten Ingvild Schistad i et innlegg på Instagram. «Vi skal bli tre», skrev hun til et bilde av de to sammen.

Til VG fortalte Follestad at de venter en liten gutt, og at termin er i slutten av juni. Han la heller ikke skjul på at det blir stort med en liten arving.

- Vi får håpe han blir mest lik mora si. Det er mye som kan gå galt hvis han arver mest fra far, sa han til avisa.

Denne uka er Follestad gjest i komiker Morten Ramms (42) podkast «Må på behandling - Med Morten Ramm». I podkasten kommer de inn på flere temaer, blant annet Follestads oppvekst og ADHD-diagnose.

Planer om behandling

Follestad beskriver seg selv som et barn som ofte ga faen, noe som ikke sjelden resulterte i at foreldrene hans måtte i møter med lærere.

På et av disse møtene fikk foreldrene beskjed om at Follestad egentlig bare var en snill gutt, men at han var litt vilter innimellom.

- Så fant vi ut mange, mange år etterpå at det er jo ADHD ganger et par hundre oppi toppen min. Jeg fikk det bekreftet da jeg var 23 år, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer