Linnéa Myhre:

Snakker ut om bruddet

I fjor gikk Linnéa Myhre og Sondre Lerche hver til sitt. Nå åpner førstnevnte seg om bruddet.

ÅPNER SEG: Influenser og forfatter Linnéa Myhre blir å se i den kommende sesongen av «Bloggerne», og da Dagbladet tok en prat med Myhre lettet hun på sløret om bruddet med musiker Sondre Lerche. Her er de to avbildet i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÅPNER SEG: Influenser og forfatter Linnéa Myhre blir å se i den kommende sesongen av «Bloggerne», og da Dagbladet tok en prat med Myhre lettet hun på sløret om bruddet med musiker Sondre Lerche. Her er de to avbildet i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Neste uke er det premiere på sesong 14 av «Bloggerne», og seerne kan blant annet glede seg til et gjensyn med influenserne og forfatterne Sophie Elise Isachsen (26) og Linnéa Myhre (30).

Sistnevnte gikk gjennom et brudd i fjor da hun og musiker Sondre Lerche (38) besluttet å gå hver til sitt, etter å ha vært et par siden 2013. Bruddnyheten delte 30-åringen i en video på YouTube-kanalen sin.

- Nå har jeg verken barn eller for lite plass, men jeg har likevel sittet innestengt med ekskjæresten min i flere uker enn det jeg egentlig har oversikt over. Og det er heller ikke problemfritt kan jeg si, sa Myhre i YouTube-videoen i fjor.

Åpner seg

Siden den gang har Myhre holdt kortene tett til brystet hva gjelder bruddet, men nå letter hun imidlertid på sløret i anledning den kommende premieren av «Bloggerne».

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Under pressetreffet til TV 2-programmet beskriver Myhre overfor Dagbladet at 2020 har vært et kaotisk år på veldig mange måter.

- Det er litt kaving med hensyn til det året som har vært vanskelig å kontrollere. Og på toppen av det skal jeg bli voksen, flytte og ta veldig mange store valg som jeg er litt engstelig for å ta. Jeg vil jo si at det blir en litt kaotisk Linnéa som prøver å finne ut av livet, forklarer Myhre til Dagbladet om hva man kan vente seg å se av henne i den nye sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer