Benjamin Ingrosso og Bianca Ingrosso:

Snakker ut om hatet

Benjamin Ingrosso forsvarer søstera Bianca Ingrosso mot hatet i sosiale medier.

FORSVARER: Den svenske artisten Benjamin Ingrosso forsvarer søstera og influenser Bianca Ingrosso etter at hun tok et oppgjør med hatefulle ytringer i sosiale medier. Foto: Karl Melander / TT / NTB
FORSVARER: Den svenske artisten Benjamin Ingrosso forsvarer søstera og influenser Bianca Ingrosso etter at hun tok et oppgjør med hatefulle ytringer i sosiale medier. Foto: Karl Melander / TT / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et av Sveriges mest kjente fjes, Bianca Ingrosso (26), har hatt solid suksess ved siden av medvirkningen i realityserien «Wahlgrens verden».

Den travle svensken har sjonglert mellom programlederjobber, lansering og markedsføring av egne sminkeprodukter og jevnlige innlegg i sosiale medier.

Men suksessen har sin bakside.

Med berømmelse følger det ofte også hets og hatefulle kommentarer. Tidligere denne måneden tok 26-åringen et oppgjør med alt hat hun mottar i sine sosiale medier-kanaler.

«Kan dere være så snille og slutte å tagge meg i storyene deres der dere skriver stygge ting om meg, så jeg ikke behøver å se det bare. Takk på forhånd. Og om det er mine tårer som kreves for at det skal slutte …», skrev hun til en video på Instagram der tårene trillet.

Forsvarer søstera

Nå har lillebroren Benjamin Ingrosso (23) sett seg lei på all hetsen, og tar søstera i forsvar.

- Hun våkner opp hver morgen med masse folk som skriver at de hater henne, forteller han i «Framgångspodden», gjengitt av Aftonbladet.

- Jeg vet som bror at det tar på psykisk. Søstera mi er utrolig framgangsrik og jeg er veldig stolt. Men iblant er den søstera jeg treffer en veldig svak søster som bare behøver en klem. Hun har så mye framgang, men kan ikke ta det til seg, fordi det eneste hun får tilbake er hat, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer