Dwayne «The Rock» Johnson:

Snakker ut om kriminell fortid

- Livet mitt var utrolig komplisert og det var utrolig tøft i oppveksten.

TØFF UNGDOMSTID: Skuespiller og tidligere profesjonell bryter Dwayne Johnson forteller åpenhjertig om sin tøffe oppvekst i nytt intervju. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB
TØFF UNGDOMSTID: Skuespiller og tidligere profesjonell bryter Dwayne Johnson forteller åpenhjertig om sin tøffe oppvekst i nytt intervju. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dwayne Douglas Johnson (48), bedre kjent som «The Rock», har gjort stor suksess innenfor både skuespill og bryting. Bak all suksessen skjuler det seg imidlertid en mørkere fortid.

Det kommer fram i den nye tv-serien «Young Rock», som hadde premiere tidligere denne uka. Tv-serien er basert på livet til Johnson, og ser blant annet tilbake på 48-åringens tøffe oppvekst og opprørske tenåringstid.

På bakgrunn av den nye tv-serien har Johnson snakket ut om livet sitt.

- Livet mitt var utrolig komplisert og det var utrolig tøft i oppveksten, forteller han i et intervju med The Sun.

Tøffe kår

På hjemmebane var Johnsons far, Wayde Douglas Bowles, kjent under kallenavnet «Rocky», verdensmester i Wrestling Federation. Dette var imidlertid før det var mye penger å hente i sporten, og han sleit derfor ofte med å betale husleia.

Sammen med mora Ata Maiva (72) og faren flyttet Johnson mye rundt, og som tenåring hadde han allerede rukket å bo i 13 ulike stater. Da de bodde på Hawaii havnet skuespilleren i et kriminelt miljø.

- Jeg begynte å miste fotfeste da jeg var 13 år. Jeg begynte å bli arrestert for slåssing, tyveri og alle slags dumme ting jeg ikke burde ha gjort, forteller han til den britiske tabloidavisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer