Orlando Bloom og Katy Perry:

Snakker ut om penissjokket: - Ekstremt overraskende

Orlando Blooms edle deler blomstret seg til en viral nettrend.

GIKK VIRALT: I fjor sommer ble Orlando Bloom fotografert naken på padletur med sin daværende kjæreste. Bildene gikk verden rundt, og skuespilleren har lenge holdt tyst om skandalen. Nå tar han imidlertid bladet fra munnen. Foto: AP, NTB Scanpix
GIKK VIRALT: I fjor sommer ble Orlando Bloom fotografert naken på padletur med sin daværende kjæreste. Bildene gikk verden rundt, og skuespilleren har lenge holdt tyst om skandalen. Nå tar han imidlertid bladet fra munnen. Foto: AP, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Superstjerne Orlando Bloom (40) skapte i august overskrifter og hysteri verden over, da det dukket opp bilder av skuespillerens edle deler på nettet. Det var på padletur sammen med ekskjæresten, Katy Perry, at han ble snikfotografert i Adams drakt.

Flere valgte å sladde bildene som viste Blooms penis, men fotografiene ble også publisert uretusjert en rekke steder. Det ble spekulert i hvorfor han valgte å stille naken, etter som han selv vet at fotografene sjeldent er langt unna.

Han har tidligere kommet med humoristiske stikk mot skandalen i sosiale medier, men for første gang snakker han virkelig ut om hva som skjedde. Han har nå lært at han bør holde badebuksa på.

Snakker om «penis-gate»

- Skal vi snakke om penisen min?, spør Bloom journalist Eve Barlow i magasinet Elle.

Det er i det anerkjente motemagasinet at han har valgt å ta bladet fra munnen om penisskandalen, som siden august har fulgt ham. Han ble selv sjokkert av hysteriet.

- Det var ekstremt overraskende. Jeg hadde nok ikke satt meg selv i den situasjonen nå hvis jeg visste hva som kom til å skje, forteller han og fortsetter:

SUPERPAR: Før jul var Katy Perry og Orlando Bloom på besøk på at barnesykehus, utkledd som nissefar og - mor. Et par måneder seinere gikk de hver til sitt. Foto: Splash News, NTB Scanpix
SUPERPAR: Før jul var Katy Perry og Orlando Bloom på besøk på at barnesykehus, utkledd som nissefar og - mor. Et par måneder seinere gikk de hver til sitt. Foto: Splash News, NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har blitt fotografert en million ganger på en million forskjellige måter. Jeg har en god radar, men vi hadde vært helt alene i fem dager. Ingenting rundt oss. Det var ingen måte for oss å få tak i noe på, så der og da følte jeg meg fri, forteller han.

Frihetsfølelsen ble raskt berøvet da penisen hans var å se på forsida av aviser som Daily Mail, Daily Star og The Sun. Perry var ved hans side, men hadde heldigvis på seg bikini.

- Jeg tenkte ikke på det så dypt, men hva kan jeg si? Note to self: man er aldri fri, sier Bloom.

I september kommenterte også Bloom bildene - i det minste indirekte - ved å publisere en humoristisk videosnutt på sin egen Instagram-profil. I videoen kan man se Bloom løpe nedover en pir i sakte film iført et par røde badebukser mens låta «Gonna Fly Now», kjent fra «Rocky»-filmene, spilles.

Han stopper opp med ansiktet helt oppi kamera, men sier ingenting. Under videoen har Bloom skrevet en spøkefull tekstlinje, som trolig er ment som en kommentar til oppstyret:

«Når du løper etter fyren som stjal badebuksene dine».

Pause

I mars avslørte Perry og skuespiller Bloom at de har valgt å ta en pause fra hverandre.

- Før falske rykter og ting kommer helt ut av kontroll, kan vi bekrefte at Orlando og Katy på dette tidspunkt tar en respektfull og kjærlig pause fra hverandre, uttalte en representant for paret til US Weekly.

Den noe spesielle annonseringen fikk mye oppmerksomhet i internasjonal presse, da det er mer vanlig at kjente par kommer med en offentlig uttalelse i forbindelse med et brudd, og ikke en pause.

Reaksjonene har vært mange i sosiale medier, og Perry selv kommenterte saken fra sin egen Twitter-profil.

- Hva med en ny måte å tenke på for 2017? Man kan fortsatt være venner og elske ens tidligere partnere, skrev Perry og fortsatte:

- Ingen er offer eller skurk i denne saken. Få dere et liv!

Bloom og Perry hadde vært kjærester i over ett år, da annonseringen om pausen kom. Bare tre dager i forveien ble duoen observert sammen i forbindelse med Oscar-utdelingen, men har ellers sjeldent stilt opp på den røde løperen ilag.

Helt siden Bloom og Perry traff hverandre under fjorårets Golden Globe Awards, har de vært et av Hollywoods mest omtalte par. Selv om de har reist på romantiske ferieturer sammen og spaserer hånd i hånd offentlig, så har duoen forholdt seg relativt tause om forholdet til pressen.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer