Orlando Bloom og Katy Perry:

Snakker ut om penissjokket: - Ekstremt overraskende

Orlando Blooms edle deler blomstret seg til en viral nettrend.

GIKK VIRALT: I fjor sommer ble Orlando Bloom fotografert naken på padletur med sin daværende kjæreste. Bildene gikk verden rundt, og skuespilleren har lenge holdt tyst om skandalen. Nå tar han imidlertid bladet fra munnen. Foto: AP, NTB Scanpix
GIKK VIRALT: I fjor sommer ble Orlando Bloom fotografert naken på padletur med sin daværende kjæreste. Bildene gikk verden rundt, og skuespilleren har lenge holdt tyst om skandalen. Nå tar han imidlertid bladet fra munnen. Foto: AP, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Superstjerne Orlando Bloom (40) skapte i august overskrifter og hysteri verden over, da det dukket opp bilder av skuespillerens edle deler på nettet. Det var på padletur sammen med ekskjæresten, Katy Perry, at han ble snikfotografert i Adams drakt.

Flere valgte å sladde bildene som viste Blooms penis, men fotografiene ble også publisert uretusjert en rekke steder. Det ble spekulert i hvorfor han valgte å stille naken, etter som han selv vet at fotografene sjeldent er langt unna.

Han har tidligere kommet med humoristiske stikk mot skandalen i sosiale medier, men for første gang snakker han virkelig ut om hva som skjedde. Han har nå lært at han bør holde badebuksa på.

Snakker om «penis-gate»

- Skal vi snakke om penisen min?, spør Bloom journalist Eve Barlow i magasinet Elle.

Det er i det anerkjente motemagasinet at han har valgt å ta bladet fra munnen om penisskandalen, som siden august har fulgt ham. Han ble selv sjokkert av hysteriet.

- Det var ekstremt overraskende. Jeg hadde nok ikke satt meg selv i den situasjonen nå hvis jeg visste hva som kom til å skje, forteller han og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer