HET FLØRT: Ole Andreas Karoliussen og Helene Hima var begge med på «Ex on the Beach» uten å legge særlig merke til hverandre. I ettertid har det derimot oppstått søt musikk dem imellom. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery, Tor Lindseth / Se og Hør
HET FLØRT: Ole Andreas Karoliussen og Helene Hima var begge med på «Ex on the Beach» uten å legge særlig merke til hverandre. I ettertid har det derimot oppstått søt musikk dem imellom. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery, Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Helene Hima og Ole Karoliussen fra «Ex on the Beach»:

Snakker ut om romanseryktene: - Har klart å holde det hemmelig

«Ex on the Beach»-Helene og Ole har funnet tonen etter at de kom hjem fra Mauritius.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg liker egentlig ikke folk på min egen alder, og foretrekker vanligvis eldre menn. Likevel har jeg kanskje fått øyene opp for Ole den siste tida, forteller «Ex on the Beach»-deltakeren Helene Hima (23) til Dagbladet.

Tirsdag delte realitykollegaen Ole Andreas Karoliussen (22) en mistenkelig kjærlig bursdagsgratulasjon på Himas Facebook-vegg, der han omtaler 23-åringen som «søtnos».

På private bilder Dagbladet har sett, sitter hun på Karoliussens fang og kysser ham, noe som har gitt vann på mølla for romanseryktene.

KLINTE TIL: Frank Løke og Helene Hima ankom Se og Hørs 40-årsfest sammen. Nå forklarer de hvordan relasjonen oppsto. Reporter: Julie Solberg. Video: Thomas Carlsen Les hele saken her: https://www.dagbladet.no/kjendis/frank-loke-overrasket-med-ex-on-the-beach-profil/70241527 Vis mer

- Komisk

Selv er Helene Hima, som skapte store overskrifter da hun klinte til med spilloppmakeren Frank Løke (38) på Se og Hørs 40-årsjubileum i september, noe hemmelighetsfull når Dagbladet ringer.

- Altså, vi er ikke kjærester, men kanskje det skjer noe mer etter hvert. Det er litt komisk, for inne på «Ex on the Beach» rørte jeg ham ikke med en finger. Etter tv-oppholdet har vi riktignok fått bedre kontakt, forteller hun.

Vestlendingen røper at hun ikke var forberedt på Karoliussens bursdagshilsen.

- Folk spør meg jo om hva som skjer mellom meg og Ole hele tida, og når han deler dette på Facebook, så går det jo ut til familie og alt. Så vi må kanskje bare bli kjærester nå, humrer hun.

Holdt det hemmelig

Ole Karoliussen ler når Dagbladet konfronterer han med det Hima har fortalt. Det har ikke vært en enkel sak å få tak i ham, siden han i helga kom til å miste telefonen sin.

Etter hvert ringer han heldigvis fra telefonen til en kollega, og virker nesten litt overrasket over at «forholdet» er avslørt.

EX ON THE BEACH: «Ex on the Beach»-deltaker Helene Hima forteller om utfordringene hun hadde i villaen. Video: Ryland / Dagbladet Vis mer Vis mer

- Vi har klart å holde det hemmelig en stund. Jeg er ikke så aktiv i sosiale medier, så det har liksom ikke vært noen som har sett det. Men de andre deltakerne har begynt å stille spørsmål om hva som foregår nå, og da er det like greit å si det som det er, forteller han.

Verken han eller Hima ønsker å definere det de har som et forhold akkurat nå, men ingen av dem legger skjul på at det brått kan bli mer mellom dem.

- Vi skal ha en samtale nå til helga. Jeg er på jobbreise, men når jeg kommer tilbake skal vi nok ha den praten om hva vi er. Men jeg kan si såpass at vi ikke dater andre mennesker. Det har vi blitt enige om, flirer han.

Hvor den hete flørten ender, får man altså muligens svar på etter helga. Likevel legger ingen av de to skjul på at de for tida koser seg og nyter hverandres selskap.

Saken fortsetter nedenfor.

EX ON THE BEACH: «Ex on the Beach»-deltakerne leser meldinger de får på Instagram. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Ørjan Ryland Vis mer Vis mer

Ingen kontakt

Karoliussen markerte seg i realityprogrammet med flere romanser, men skulle altså først finne lykken etter endt innspilling. Det så derimot lenge ut til at han skulle forlate Mauritius med kjæreste. Han hadde en god tone med både Rikke Isaksen og Andrea Madsen.

Sistnevnte hadde han en «greie» med, men det tok slutt da begge hadde vendt tilbake til Norge.

Saken fortsetter nedenfor.

SEKSKANT: Realityprogrammet «Ex on the beach» sørger for å leve opp til skandalestempelet når fem jenter hopper til køys med én gutt. For drøy kost? Døm selv. Video: TVNorge / Discovery. Les hele saken her: https://goo.gl/KAiYHg Vis mer

- Alt der inne er så tilrettelagt for at man skal finne tonen med noen. Man bor jo oppå andre mennesker 24 timer i døgnet, så det er kanskje ikke så rart at man blir betatt. Hverdagen ventet imidlertid hjemme i Norge, og ting ble fort annerledes. Jeg tror vi prøvde oss fram i en måneds tid, men det ble ikke oss, har Madsen tidligere uttalt til Dagbladet.

I dag har de to ingen kontakt. Hima hadde på sin side god kontakt med både Daniel Pedersen og Vegard Tungevåg under innspillingen, men endte heller ikke opp med å få seg kjæreste på Mauritius.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer