«Skal vi danse»:

Snakker ut om romanseryktene

- Folk ønsker at vi skal bli et par.

ROMANSERYKTER: Gjennom hele «Skal vi danse»-sesongen har det svirret rykter rundt Jan Gunnar Solli og Rikke Lund. Nå svarer danseduoen på ryktene. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Helt siden august har årets «Skal vi danse»-deltakere og deres proffdansere tilbrakt hverdagen sammen. Nære vennskap er blitt skapt, og flere har fått seg venner for livet.

Tidligere sesonger har også bevist at vennskap har utviklet seg til romantikk, noe som har ført til at «Skal vi danse» har dannet flere kjærestepar.

Det blir derfor raskt spekulert på om det er følelser mellom deltakerne og proffene når romantiske blikk og hete bevegelser finner sted på danseparketten - og dette året er heller intet unntak.

Denne sesongen er det Jan Gunnar Solli (37) og hans dansepartner Rikke Lund (22) som får gjennomgå. Da Dagbladet møtte dem onsdag, tok danseparet endelig bladet fra munnen om romanseryktene - som har florert i lengre tid. Begge er nemlig single.

Ønsker seg forhold til jul

Det er en kjent sak at «Skal vi danse»-profilene blir svært populære, noe som ofte også åpner opp for interesse hos fansen. Solli legger ikke skjul på at han har fått mange meldinger fra jenter i sosiale medier i det siste, og det er noe helt spesielt de er nysgjerrige på - nemlig om han og Lund er, eller kan bli et par.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer