Lady Gaga:

Snakker ut om romanseryktene

Etter flere dager med ville spekulasjoner og analyser, snakker Lady Gaga ut.

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag ble årets Oscar-statuetter delt ut, da et samlet Hollywood feiret filmåret som hadde gått. Selve showet ble kritisert for å være kjedelig og ukarismatisk, men én hendelse klarte virkelig å sette dype spor hos mange.

Lady Gaga (32) og Bradley Cooper (44), som i fjor briljerte i nyinnspillingen av klassikeren «A Star is Born», gikk sammen opp på scenen og framførte låten «Shallow». Sangen vant pris samme kveld for beste originallåt, og opptredenen ble kalt både rå og ekte.

Spesielt var det mange som bet seg merke i kjemien mellom de to stjernene på scenen. De så rett og slett ut som et forelsket par, og at Lady Gaga nylig ble singel, har ikke akkurat bremset ned romansespekulasjonene. Mens alt fra kroppsspråkeksperter til kilder nær Coopers kjæreste Irina Shayk (33) har hatt sitt å si om opptrinnet, har Gaga sittet stille i båten.

Lurte alle?

Helt fram til nå. På besøk hos talkshowkonge Jimmy Kimmel kunne hun nemlig avsløre at det hele var nøye kalkulert og planlagt.

- Ja, folk så kjærlighet, og gjett hva? Det var akkurat det vi ville at dere skulle se, sier hun i programmet, ifølge People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer