Lady Gaga:

Snakker ut om romanseryktene

- Ville at folk skulle tro på at vi var forelsket.

- BLIKKET: Bradley Cooper og Lady Gaga vant prisen for «Beste sang» under årets «Oscar»-utdeling. Framføringen av sangen «Shallow» på prisutdelingen fikk noen til å ytre seg om det de mener er en enda søtere musikk for paret. Video: ABC via CNN, Ingrid Cogorno / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det har vært utallige overskrifter om filmkjekkasen Bradley Cooper (44) og artist Lady Gaga (33) i år. Fans verden over kunne ikke la være å legge merke til den gnistrende kjemien mellom duoen i filmsuksessen «A Star Is Born», og romanseryktene svirret i flere måneder.

Spekulasjonene om en mulig romanse mellom de to stjernene ble ikke mindre etter at duoens Oscar-opptreden gikk viralt tidligere i år. Opptredenen kom bare kort tid etter at Gaga brøt forlovelsen med agenten Christian Carino.

Noen måneder seinere ble det også kjent at Cooper og modellkjæresten gjennom fire år, Irina Shayk (33), hadde besluttet å gå hver til sitt. Derfor er det kanskje ikke så rart at det ble heftig spekulert på om Gaga kunne være bakgrunnen for sjokkbruddet mellom Shayk og Cooper.

Planla det nøye

De siste månedene har det imidlertid vært litt mer stille rundt Cooper og Gaga, men nå velger sistnevnte nok en gang å uttale seg om romanseryktene til Hollywood-kjekkasen. Det gjør hun i et intervju med Oprah Winfrey (65) for magasinet Elle, hvor hun pryder forsida av desember-utgaven.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.