Sophie Elise Isachsen:

Snakker ut om singeltilværelsen

- Ingen som kan såre meg.

BRUDD: Sophie Elise Isachsen har blitt singel. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BRUDD: Sophie Elise Isachsen har blitt singel. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under fjorårets Aschehougs hagefest ble influenser Sophie Elise Isachsen (28) fotografert i het omfavnelse med Ludvik Schanke Blunck (25).

25-åringen er sønn av komiker og skuespiller Øivind Blunck (72) og skuespiller og artist Guri Schanke (61).

På det tidspunktet hadde influenseren delt flere kryptiske hint på sosiale medier om at hun datet noen.

Under Petter Stordalens storslåtte fest på hotell Sommerro i oktober lettet Isachsen på sløret om romansen med kjendissønnen.

- Han er veldig privat og det er jeg glad for. Han har vokst opp med en familie som er kjent og har vært i det siden han var liten, og jeg tror at det er en av mange grunner til at det funker bra mellom oss - han bryr seg ikke om det, sa hun til TV 2, og la til at hun hadde møtt familien hans.

«VIXEN»: Ryktene har svirret rundt Oskar Westerlin og Sophie Elise Isaksen. Vi har spurt hva som foregår. Video: Klaus Fjellro. Reportere: Kine Falch / Jonas Hammer Vis mer

Forrige uke kom derimot nyheten om at Isachsen og Blunck hadde avsluttet romansen. Det avslørte hun da hun gjestet podkasten «Kontoret».

Nå deler Isachsen nye detaljer om singeltilværelsen i NRK-podkasten «Sophie & Fetisha».

- Jeg er singel, og det er sikkert noen som tenker: Har du ikke alltid vært det? For jeg har ikke snakket noe om kjærlighetslivet mitt, og svaret på det er nei.

Videre forteller hun at siden hun var 14 år gammel har hun alltid hatt en fyr, enten det har vært en kjæreste, en eks som det ikke har vært helt avsluttet med eller et «situationship».

- Men nå, for første gang i mitt liv - ingenting på gang, ingen jeg er «keen» på. Ingenting, og det er så digg.

GIKK FEIL: Influenser Sophie Elise Isachsen var på plass på den røde løperen før åpningen av Petter Stordalens nye hotell, Sommerro, på Solli plass. Der delte hun sin verste hotellhistorie. Video: Luna Lea. Vis mer

Isachsen erkjenner at det føles riktig å være alene nå, selv om hun har vært igjennom en prosess etter bruddet.

- Noe som er så fint med å ikke ville ha kjæreste, for jeg vil ikke ha kjæreste, det er at jeg gir så faen. Det er ingen som kan såre meg, for jeg vil ikke ha deg på den måten, sier hun i episoden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer