Sarah Ferguson og prins Andrew:

Snakker ut om skilsmissen for første gang på 20 år: - Vi slåss for hverandre

- Vi er skilt med hverandre, ikke fra hverandre.

ETTERLENGTET: Da Sarah Ferguson og prins Andrew bestemte seg for å gå hver til sitt i 1992, var det mange som reagerte. Nå snakker hun ut om skilsmissen for første gang på 20 år. Foto: NTB scanpix
ETTERLENGTET: Da Sarah Ferguson og prins Andrew bestemte seg for å gå hver til sitt i 1992, var det mange som reagerte. Nå snakker hun ut om skilsmissen for første gang på 20 år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da hertuginne av York, Sarah Ferguson (58), giftet seg med prins Andrew (58) i 1986, var det trolig få som kunne forutse hvilket hodebry hun ville skape for det britiske kongehuset.

Hun fikk raskt kallenavnet Fergie, og har vært en favoritt for tabloidmediene helt siden hun først dukket opp i rampelyset. I 1989 møtte hertuginnen den amerikanske mangemilliardæren Steve Wyatt på en operafestival, mens hun gikk gravid med prinsesse Eugenie. Ifølge Independent hadde de to et forhold bak ryggen på prins Andrew.

De ble avbildet sammen på ferie, og situasjonen ble prekær. Prins Andrew reagerte i 1992 med å søke om separasjon, og dermed var Fergie like fort ute av kongefamilien som hun kom inn i den. Hennes kobling til eksmannen og den britiske kongefamilien eksisterer i dag på grunn av de to prinsessedøtrene de fikk sammen, Beatrice (30) og Eugenie (28).

Hertuginnen har vært mye i mediene opp gjennom åra, og har blant annet vært å se i «Friends». Likevel har hun holdt sine innerste følelser godt skjult for omverdenen, og har eksempelvis pratet lite om den høyprofilerte skilsmissen. Nå, 20 år etter at hun sist pratet om skandalen, forteller hun om hvordan forholdet mellom hun og eksmannen er i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer