Kronprinsesse Mette-Marit:

Snakker ut om ulykken

Kronprinsesse Mette-Marit falt på ski og brakk halebeinet rett før jul.

KNALL OG FALL: I podkasten «The Kåss Furuseths» forteller kronprinsesse Mette-Marit om skiulykken som fant sted like før jul i fjor. Foto: Terje Bendiksby / NTB
KNALL OG FALL: I podkasten «The Kåss Furuseths» forteller kronprinsesse Mette-Marit om skiulykken som fant sted like før jul i fjor. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

På nyåret skrev Se og Hør at kronprinsesse Mette-Marit (47) skadet seg i skibakken i Uvdal rett før jul i fjor. Kronprinsfamilien har hytte i Uvdal, og benytter seg flittig av skimulighetene i området.

21. desember i fjor gikk det imidlertid galt for den skiglade kronprinsessa - som midlertidig måtte legge skiene på hylla etter uhellet. Kongehuset ville ikke kommentere saken tidligere i år, men nå snakker kronprinsesse Mette-Marit selv om ulykken i podkasten «The Kåss Furuseths».

Kronprinsessa kom inn på slalåm-dramaet da programleder Else Kåss Furuseth (40) spurte om man er nødt til å like å gå på ski når man er en del av kongefamilien.

- Jeg liker veldig godt å gå på ski. Akkurat nå har jeg nettopp begynt å gå på ski igjen, for jeg greide å brekke halebeinet før jul, sier Mette-Marit åpenhjertig.

- Grein og skreik

Kronprinsessa forteller at hun greide å brekke halebeinet på vei ut av skiheisen - og dermed røyk mye av skisesongen.

- Det var så flaut. Og det er ikke fordi jeg er kronprinsesse eller noe annet, men først og fremst fordi jeg var alene i bakken med mine barn, og de synes det var så flaut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer