Ashton Kutcher:

Snakket om utroskapsryktene i takketale: - Det sto på forsida av alle magasinene

Ashton Kutcher dro inn utroskapsryktene i talen han holdt etter å ha vunnet pris. 

VANT PRIS: Ashton Kutcher vant pris i helga for å ha vist god karakter og sterke lederevner. Det er imidlertid takketalen hans som har fått størst oppmerksomhet. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni, NTB Scanpix
VANT PRIS: Ashton Kutcher vant pris i helga for å ha vist god karakter og sterke lederevner. Det er imidlertid takketalen hans som har fått størst oppmerksomhet. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2005 ble kjendisparet Ashton Kutcher (39) og Demi Moore (54) mann og kone, etter å ha møttes i 2003.

Han var 15 år yngre enn henne, og forholdet sørget for flere spekulasjoner om alt fra barn til utroskap. Sistnevnte rykte kom i kjølvannet av parets separasjon i 2011, og flere amerikanske tabloider skrev at Kutcher hadde hatt sex med en annen kvinne.

Skilsmissen gikk først igjennom i 2013, og siden da har begge skuespillerne gått sine egne veier - med nye forhold og egne karrierer.

Flere aviser og magasiner, deriblant People og Vanity Fair, har derfor omtalt det som «merkelig» at Kutcher i en tale denne helga nevnte det som på tidspunktet ble omtalt som en utroskapsskandale.

- Hengt ut

Kutcher vant årets Robert D. Ray Pillar of Character Awards, en pris som deles ut av Drake-universitetet i Iowa. Prisen går til mennesker som har vist god karakter og gode lederevner.

Det var i talen til denne prisen at skuespilleren viste til kontrasten i ryktene som verserte, og satte det opp mot prisen han akkurat hadde mottatt.

- Jeg er sikkert den første personen som har fått en pris for god karakter som liksom hadde navnet sitt på forsida av alle sladderbladene, og som ble hengt ut som utro for fem år sida, fortalte han som et stikk til ryktene.

KJENT PAR: Ashton Kutcher og Demi Moore var på mange måter et av Hollywoods mektigste superpar. Forholdet led likevel som følge av flere spekulasjoner, deriblant at Kutcher skal ha vært utro. I en tale adresserte han ryktene i helga. Foto: NTB Scanpix
KJENT PAR: Ashton Kutcher og Demi Moore var på mange måter et av Hollywoods mektigste superpar. Forholdet led likevel som følge av flere spekulasjoner, deriblant at Kutcher skal ha vært utro. I en tale adresserte han ryktene i helga. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kutcher, kjent fra blant annet «That '70s Show» og «The Butterfly Effect», mener likevel at hendelsen har styrket ham. Han går ikke inn på om ryktene stemte eller ei.

- Karakter er noe man får når magasinene river deg fra hverandre for noe du har eller kanskje ikke har gjort, og man likevel må gå og opptre i morgen - mens alle ser på deg som om du kanskje er utro, forklarte han.

Kutcher er i dag gift med skuespiller Mila Kunis, som han fikk som sin hustru i 2015. Sammen har superparet fått to barn, dattera Wyatt (2) og sønnen Dimitri (fire måneder). På tross av å bruke en god slump av talen på å snakke om skandalen med Moore, tok han seg også tid til å takke sin «nye» familie.

- Da kona mi og jeg fikk disse barna og vi fikk dele denne fantastiske æren, var det første jeg ville å ringe foreldrene mine og si: «Jeg er lei meg for at jeg aldri har skjønt hvor mye dere har elsket meg», sa han blant annet i talen.

GIFT: Mila Kunis og Ashton Kutcher har to barn sammen. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Mila Kunis og Ashton Kutcher har to barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Elsker papparollen

I desember i fjor ble Kutcher og Kunis foreldre til to, da lille Dimitri kom til verden.

Begge har tidligere uttalt at de elsker småbarnstilværelsen. «Bad Moms»-stjerna har aldri lagt skjul på at hun har ønsket å utvide familien.

- Jeg er ikke gravid, men ja, det vil vi absolutt. Garantert! fortalte hun til Business Insider i oktober i 2014.

Ektemannen stortrives også som pappa, og har uttalt at farskjærligheten han har for dattera er ubeskrivelig.

- Du tror du vet hvor høyt du kan elske et annet menneske, men så får du barn og innser at det visste du ikke. Det er uendelig givende, sa han ifølge E!News.com.

Kunis har skrytt av at ektemannen er en ansvarsfull far som vil skifte alle bleiene på dattera. Paret møttes for første gang da de spilte kjærester i det populære programmet «That '70s Show». Den gang var hun bare 15 år gammel, og hun har tidligere uttalt at Kutcher ga hennes sitt første kyss.

Siden da har mye skjedd. I april 2012 ble kollegaene kjærester i virkeligheten også. To år senere fridde «Two and a Half Men»-stjerna, og åtte måneder senere kom dattera til verden.

UNGE: Ashton (nederst til venstre) og Mila (øverst i midten) møttes da de begge spilte inn «That '70s Show» på slutten av 90-tallet. Foto: NTB Scanpix
UNGE: Ashton (nederst til venstre) og Mila (øverst i midten) møttes da de begge spilte inn «That '70s Show» på slutten av 90-tallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer