TikTok:

Snart kan det være slutt

TikTok er enten kjøpt opp av et amerikansk selskap innen 15. september - eller historie i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TikTok har blitt en sosiale medier-plattform som tar opp store deler av hverdagen til unge verden over. Noen har gjort seg til store stjerner på videodelingsplattformen - hvor man ved hjelp av små snutter kan underholde flere millioner av følgere.

Sosiale medier-influencere har vist seg å bli en millionbedrift de seinere åra, og TikTok-stjerner er intet unntak. Gjennom appen har flere skaffet seg enorme følgerbaser, og er som superstjerner å regne.

Finansnettstedet Forbes har laget en oversikt over de best betalte TikTok-stjernene. På toppen troner Addison Rae Easterling (19) - som det siste året har dratt inn fem millioner dollar. På plattformen har hun over 54 millioner følgere, og hun er derfor et yndet sponsorobjekt.

Hun droppet ut av universitetet for å leve av TikTok, og står derfor i fare for å miste livsgrunnlaget sitt. På en annen side er hun en såpass etablert influencer at hun neppe har noen vanskeligheter for å fortsette virksomheten på andre plattformer.

Men det som tilsynelatende er lettbeint underholdning, og for mange et glimrende sted å få brukt kreativiteten, har den siste tida vært under lupen angående den egentlige hensikten med appen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer