Snoop Dogg: - Jeg ser på «Game of Thrones» for å lære historie

Rapperen har trolig misforstått drageserien en smule.

LIKER «GAME OF THRONES»: Men av feil årsaker. Rapperen Snoop Dogg liker det «historiske» med serien. Foto: Hans-Martin Thømt Ruud.
LIKER «GAME OF THRONES»: Men av feil årsaker. Rapperen Snoop Dogg liker det «historiske» med serien. Foto: Hans-Martin Thømt Ruud.Vis mer

(Dagbladet): HBO-serien «Game of Thrones», basert på George R. R. Martins fantasy-bøker, får stadig nye fans. En av dem er Snoop Dogg. 

I et intervju med New York Daily Post forteller rapperen at det spesielt er «historiske» grunner til at han ser på programmet - han ønsker nemlig å lære om hvordan verden så ut før i tida. 

- Jeg ser på serien av historiske årsaker, for å forstå hva denne verden var bygget på før jeg kom hit. Jeg liker å vite hvordan vi har kommet fra der til her vi er nå, og likhetene mellom da og nå, sier han ifølge Sky News.

For dem som ikke enda har sett «Game of Thrones»: Serien inneholder både drager, mystiske skygger som dreper, barn som blir ulver i tide og utide og samt ufyselige is-monstre. Handlingen finner sted i oppdiktede land og verdensdeler. 

Og hva lærte så Snoop Dogg av den «historiske» serien? Et og annet om forholdet mellom kvinner og menn, i alle fall. 

- Jeg lærte at konger fremdeles hersker og at ei kjerring sender alt til helvete, i enhver situasjon, sier han.

En av låtene til Snoop er å finne på «mixtapen» til sesong fem av fantasy-serien, noe han er veldig stolt av. Han er så glad i serien at han hadde laget musikk til den vederlagsfritt, om det skulle stått på pengene.

- Da de spurte meg om å gjøre låten var jeg beæret fordi jeg virkelig er en fan av serien. Jeg hadde gjort det gratis, men de ga meg litt penger også, så jeg tenkte «fuck it, vi gjør det», forteller han.