Ric Ocasek:

Snøt modellkona for millionene

Rockestjerna Ric Ocasek strøk kona ut av testamentet før han døde.

IKKE EN KRONE: Ric Ocasek og Paulina Porizkova var gift i 28 år. Nå er det avslørt at hun ikke får se noe til arven etter ham. Foto: NTB scanpix
IKKE EN KRONE: Ric Ocasek og Paulina Porizkova var gift i 28 år. Nå er det avslørt at hun ikke får se noe til arven etter ham. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I midten av september kom meldinga om at Ric Ocasek, vokalisten i bandet The Cars, hadde avgått ved døden - 75 år gammel. Han ble funnet død i sin leilighet på Manhattan, og det ble seinere bekreftet at han gikk bort som følge av en hjertesykdom.

Det var hans tidligere kone gjennom 28 år, modellen Paulina Porizkova (54), som fant ham. Hun skulle levere kaffe til ham morgenen etter at han hadde gjennomgått en operasjon, men han var død lenge før hun kom inn døra.

I fjor kunngjorde de to at de skulle gå hver til sitt, og i testamentet la ikke 75-åringen skjul på at han var veldig ferdig med ekteskapet.

Ikke en krone

Page Six skriver nemlig at ekskona ble skrevet ut av testamentet hans, og dermed ikke har krav på en eneste krone etter dødsfallet.

«Jeg har ikke lagt av noe til min kone Paulina, siden vi er midt i en skilsmisse. Om jeg skulle dø før skilsmissen vår går gjennom, skal hun fortsatt ikke ha krav på noe som helst fordi hun forlot meg», heter det i det nokså mørke testamentet.

Det var ikke store penger rockeren etterlot seg, men han hadde rundt fem millioner dollar, 45 millioner norske kroner, i «opphavsrettigheter».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.