Amber Heard og Johnny Depp:

Snudde om vitnemål

Mandag ble Depp innkalt til å vitne i retten igjen.

I RETTSSAK: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har engasjert mange. Foto: Steve Helber/AP/NTB
I RETTSSAK: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har engasjert mange. Foto: Steve Helber/AP/NTB Vis mer
Publisert

Mandag fortsatte rettssaken mellom eksparet og skuespillerne Johnny Depp (58) og Amber Heard (36), som startet i midten av april og pågår i Virginia.

Depp saksøkt ekskona for ærekrenkelse, i forbindelse med en aviskronikk for Washington Post.

Depp krever nå 50 millioner dollar i erstatning fra Heard, som i kronikken skrev om hvordan hun hadde opplevd å stå fram som en som hadde erfart vold i hjemmet. Depps navn ble ikke nevnt i kronikken.

HEARD/DEPP: Internett blir fylt med innhold fra rettssaken mellom det tidligere ekteparet Johnny Depp og Amber Heard, men nå dukker det også opp videoer av ting som ikke har funnet sted i rettssalen. Video: Tiktok: @tomvamp Vis mer

Skuespilleren mener likevel at Heards ord har gått utover karrieren hans og at innlegget hadde kostet ham flere filmroller, i tillegg til at kronikken skadet ryktet hans som offentlig person.

Snudde

Rettssaken nærmer seg nå slutten. Mandag ble det kjent at Heards team kalte Depp tilbake i vitneboksen.

Seint mandag kom imidlertid kontrabeskjeden - Heards team dropper å kalle Depp tilbake, skriver Reuters. Depp kan likevel innta vitneboksen en gang til, dersom advokatene hans kaller ham tilbake i forkant av prosedyrene.

REISER SEG: Johnny Depp fortsetter sin forklaring i rettssaken hvor han har saksøkt ekskona, Amber Heard, for ærekrenkelse. Video: Reuters. Vis mer

Under mandagens høring ble den voldsomme krangelen som Depp hevder skal ha ført til at fingertuppen hans ble kappet av tatt opp igjen. Bilder av Depps blodige finger ble vist, og ortopedisk kirurg Richard Moore ble kalt inn som et ekspertvitne for Heard.

Moore, som har sett Depps medisinske dokumenter, tror ikke skadene skjedde som følge av at ekskona kastet ei flaske vodka på ham, slik Depp har hevdet.

- Det ser ikke ut til at skaden kom av å bli skjært med skarpt glass, sa Moore, ifølge Reuters.

Kaller inn ekskjæresten

Mandag ble det også kjent at Depps ekskjæreste og supermodell, Kate Moss, skal vitne i retten via videolink på onsdag. Det meldte People.

Modellen ble referert til av Heard tidligere denne måneden, da hun fortalte om en påstått krangel mellom Depp og Heards søster, Whitney Henriquez.

FLAUT: Amber Heards advokat protesterer mot sitt eget spørsmål, Johnny Depp fniser av tabben. Vis mer

Heard fortalte at Henriquez sto ved en trapp og forsøkte å roe ned Depp, noe som minnet henne om et rykte som omhandlet Moss og Depp.

- Whitneys rygg var vendt mot trappa, og Johnny forsøkte å slå henne. Jeg nøler ikke, jeg venter ikke, jeg tenker med en gang på Kate Moss og trappa.

Etter Heards uttalelse uttrykte Depps advokater glede med kroppsspråket, og ga hverandre en såkalt fist pump. Trolig fordi det ga dem muligheten til å bringe inn Moss som vitne for å avkrefte hendelsen, skriver nettstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer