Cameron Diaz:

Snur etter åtte år

Skuespilleren ga seg som skuespiller for fire år siden.

COMEBACK: Sist vi så Cameron Diaz i en filmrolle, var i 2014. I 2018 pensjonerte hun seg. Nå er hun imidlertid tilbake. Foto: Chris Chew / UPI / Shutterstock / NTB
COMEBACK: Sist vi så Cameron Diaz i en filmrolle, var i 2014. I 2018 pensjonerte hun seg. Nå er hun imidlertid tilbake. Foto: Chris Chew / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Cameron Diaz (49) var lenge en av Hollywoods mest populære stjerner, og spilte i filmer som «There's Something About Mary», «The Other Woman» og «Bad Teacher».

I 2018 fikk hun imidlertid nok, og pensjonerte seg som skuespiller. Da hadde hun heller ikke spilt i filmer på en god stund.

Siden den gang har hun levd et langt mer tilbaketrukket liv, men har dukket opp her og der i intervjuer - stort sett for å fortelle om hvorfor hun ga seg.

FORNØYD: Komiker og skuespiller Herman Flesvig vant publikumsprisen under årets Gullruten Vis mer

Nå har hun imidlertid snudd om avgjørelsen - etter en åtte år lang pause, ifølge CNN.

Comeback

Denne uka ble det nemlig kjent at 49-åringen slettes ikke hadde lagt karrieren helt på hylla, slik vi «alle» trodde. Hun skal nemlig gjøre comeback.

Det var filmen «Annie», som kom ut i 2014, som ble skuespillerens tilsynelatende siste jobb på det store lerettet. Den gang spilte hun mot sanger og skuespiller Jamie Foxx (54).

MEMORY LANE: Lene Alexandra Øien gjør TV-comeback i «Fangene på fortet» i desember, så vi har sett tilbake på hennes rike fortid på TV-skjermen. Video: Rød Løper/TV3/NRK/TV 2 Vis mer

Nå bekrefter Diaz at det er nettopp Foxx som har fått henne til å gjøre comeback - i den nye Netflix-filmen «Back in Action».

«Bare Jamie Foxx kan få meg tilbake i gamet. Jeg kan nesten ikke vente, det kommer til å bli kjempegøy!» skriver hun på Instagrams historiefunksjon.

- Føler meg spent

Det er foreløpig ikke kjent når filmen har premiere, men Foxx avslørte nylig på Twitter at innspillingen trolig starter seinere dette året.

Det hele ble først avslørt av at Foxx delte innlegg på Twitter og Instagram, hvor han har delt et lydklipp av at han ringer Diaz.

- Jeg føler meg spent. Jeg vet ikke hvordan man gjør dette, vet du?, sier Diaz i klippet, og refererer til at hun ikke vet hvordan man kommer tibake fra en «pensjonisttilværelse».

Deretter blir NFL-spiller Tom Brady (44) med i samtalen. Han vant seks Super Bowl-titler med New England Patriots, før han kunngjorde at han ga seg som spiller. Bare uker seinere bekreftet han imidlertid at han gjorde comeback med Tampa Bay Buccaneers.

- Jeg snakket med Jamie og han sa at du trenger noen tips om hvordan du gjør comeback. Jeg er relativt god på å gjøre comeback, ler han i samtalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer