Charlie Sheen:

Snur om datteras OnlyFans

- Sami har en samlet foreldrefront.

SNUR: Skuespilleren har snudd på sine tidligere uttalelser. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB
SNUR: Skuespilleren har snudd på sine tidligere uttalelser. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

De seineste dagene har det stormet rundt Sami Sheens (18) nyopprettede OnlyFans-konto, og 18-åringens foreldre, Charlie Sheen (56) og Denise Richards (51), har vært tydelig om hvor de stiller seg til datteras nye karrierevei.

- Jeg aksepterer ikke dette, men siden jeg ikke er i stand til å forhindre det, så jeg oppfordret jeg henne til å holde det stilrent, kreativt og ikke ofre sin integritet, fortalte 56-åringen.

Richards på sin side har vært åpen om at hun støtter datteras OnlyFans-konto og hyller 18-åringens mot i møte med kritikerne.

Nå kan det imidlertid se ut til at «Two and a Half Man»-stjerna sier seg enig i moras standpunkt.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Samlet foreldrefront

På OnlyFans abonnerer brukere på ulike kontoer som kan dele og tjene penger på innholdet sitt, hvorav mye er for et eldre publikum. Dette uttrykte skuespilleren sitt misnøye om tidligere denne uka.

Nå snur han på sine uttalelser.

- Hun har belyst en rekke framtredende punkter, som jeg i min hastverk overså og avfeide, forteller Sheen i en uttalelse til Entertainment Tonight, via sin talsperson Jeff Ballard.

Sheen vektlegger hvor viktig det er for dattera at han har et godt forhold med ekskona, og slår fast at dette vil endres framover.

ONLYFANS: På det sosiale nettverket «OnlyFans» må følgere betale for å se innholdet. Og det kan du tjene godt på. Flere norske realitystjerner har kastet seg på den populære bildedelingstjenesten. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- Nå mer enn noen gang er det viktig at Sami har en samlet foreldrefront å stole på når hun legger ut på dette nye eventyret. Fra dette øyeblikket vil hun ha det rikelig, sier han videre.

Hyller dattera

Kritikken har haglet mot 18-åringen etter at det ble kjent at hun var på OnlyFans. «Housewives of Beverly Hills»-stjerna tok derfor til Instagram for å forsvare datteras valg.

«Jeg skulle ønske jeg hadde den selvtilliten som min 18 år gamle datter har. Og jeg kan heller ikke dømme hennes valg, for jeg var i Wild Things og Playboy, og for å være helt ærlig så kan ikke faren hennes gjøre det heller», skrev hun innledningsvis.

Richards heller ikke skjul på at hun er stolt av datteras evne til å håndtere mediestormen, og rettferdiggjør samtidig OnlyFans-innhold.

«Jeg er målløs over hennes evne til å kunne stenge ut støyet. For det kan ødelegge deg. Er det virkelig en forskjell å på legge ut et bilde av oss selv i bikini på IG?», skrev hun videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer