«Luksusfellen»:

Snyltet på kjærestens studielån

Han måtte ha det nyeste av det nye av teknologi - samtidig snyltet han på kjæresten og lot regningene fylle opp postkassa.

LUKSUSFELLEN: Han har tatt penger fra sin samboer uten å spørre, og klarer ikke være ærlig selv om han blir konfrontert av bestefar. Video: TV3 / Luksusfellen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Luksusfellen» er i gang for fullt, og nye deltakere skal få økonomien saumfart av eksperter gjennom høsten.

For noen går det ikke veien etter innspillingen, mens andre får mer enn man turte håpe på.

I onsdagens episode møter man Christoffer, som jobber 40 prosent stilling for å kunne bruke resten av tida på musikkdrømmen.

Byttet mobil nesten hver uke

Han har imidlertid et forbruk som er ute av styr - i tillegg til at han har en spesiell fascinasjon for det nyeste av det nyeste på teknologifronten. 23-åringen anslår at han i løpet av et år har hatt 40 ulike mobiltelefoner i lomma.

- Det er en del over gjennomsnittet ja. Jeg tenker nå at det var kjempetullete gjort, og jeg ser jo at det eskalerte ut av kontroll. Da jeg sto i det var jeg så vidt kommet i 20-åra, og jeg skjønte ikke konsekvensene, sier han til Dagbladet.

23-åringen hadde også kjøpt duppetittene sine på avbetaling - uten å betale en krone. Det førte til at rentene kom på løpende bånd, og igjen gjorde at den unge mannen hadde skyhøy gjeld allerede i starten av 20-åra.

Snyltet på samboeren

Det gikk ikke bare ut over ham, men også samboeren hans. Hun studerer, og får derfor utbetalt studielån månedlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer