«Farmen» 2018:

Snytt for «Farmen»-finale: - Orker ikke bråk på festen

Verken Dineke Polderman (46) eller Lene Sleperud (29) ønsker å la finalebråket ødelegge helgas feiring.

SKUFFA: Dineke Polderman (46) var blant dem som måtte forlate «Farmen» onsdag kveld, bare dager før finalen. Selv er hun skuffa over eget resultat. Foto: Alex Iversen / TV 2
SKUFFA: Dineke Polderman (46) var blant dem som måtte forlate «Farmen» onsdag kveld, bare dager før finalen. Selv er hun skuffa over eget resultat. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets «Farmen»-sesong ser ut til å få en smertefull og noe høylytt avslutning, etter nyheten om at én finalistene går til angrep mot TV 2 og krever omkamp.

Hvilken deltaker som er i storbråk med kanalen, der vedkommende hevder det har foregått juksing under finaleopptakene, vil av hensyn til programinnhold først bli kjent når «Farmen»-vinneren står klar søndag kveld.

I mellomtida er alt som det pleier å være - på tv. Og som alltid i en finaleuke på «Farmen», skal antall deltakere nedjusteres til tre før den siste og endelige episoden.

- Utrolig skuffa

Etter kveldens program er de tre gjenværende deltakere klare: Kjetil Nørstebø (28), Karianne Sissener Amundsen (28) og Tonje Frøystad Garvik (29) er alle klare for semifinalen, og skal kjempe mot hverandre i den siste og avgjørende innspillingsetappen.

Realityeventyret er dermed over for sistnevntes kjæreste, Lene Sleperud (29) - og Dineke Polderman (46). De to «Farmen»-damene gjorde det dårligst i onsdagens hinderløypekonkurranse, og må dermed forlate innspillingen dager før vinneren kåres.

- Jeg var utrolig skuffa over meg selv, og må innrømme at det var skikkelig surt å ryke så tett på finalen, forteller Dineke Polderman til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer