Sofia Hellqvist om nakenbildene: - Jeg angrer ingenting

Snakker ut om bildene, og «Paradise Hotel»-deltakelsen.

ÅPEN OM FORTIDA: Prins Carl Philips forlovede Sofia Hellqvist tok bladet fra munnen i programmet «Året med kungafamilien» på SVT. Foto: Stella Pictures
ÅPEN OM FORTIDA: Prins Carl Philips forlovede Sofia Hellqvist tok bladet fra munnen i programmet «Året med kungafamilien» på SVT. Foto: Stella PicturesVis mer

I programmet «Året med kungafamilien» på SVT tar prins Carl Philips forlovede for første gang bladet fra munnen og snakker om sin fortid som realitydeltager i «Paradise Hotel», og lettkledd modell i herrebladet Slitz.

Sofia har også stilt opp på nakenbilder i samme blad - bare iført stiletthæler.

- Det har blitt skrevet om det i mange år. Noe jeg synes er ganske leit. For meg er det ti år siden. Jeg har gått videre i livet. Jeg angrer ingenting, det har formet meg som person, forteller Sofia for åpent kamera.

- Ikke gjort samme valg Selv om Sofia ikke angrer på det hun har gjort ville hun ikke gjort det på ny:

- Men jeg hadde ikke gjort de valgene i dag om jeg hadde fått en forespørsel. Men jeg er klar for å se framover, sier hun.

Prins Carl Philip støtter forloveden:

- Jeg er enig med henne og forstår hva hun tenker. Det har formet henne til den hun er i dag. Men som du sier - du hadde ikke gjort de valgene i dag, sier prinsen.

Ble ønsket velkommen Svensk presse har også skrevet mye om Sofias vanskelige inntreden i kongefamilien, og det noe anstrengte forholdet til prinsesse Madeleine.

Carl Philips søster var visstnok ikke spesielt begeistret for hans valg av make i starten, og hennes fortid som nakenmodell skal ha vært en av årsakene.

I SVTs program forteller imidlertid Sofia at hun har blitt tatt imot med åpne armer fra dag én.

- Jeg har kjent meg velkommen fra dag én og ingenting annet, bedyrer hun.

For første gang i historien fikk også Sofia bli med på kongefamiliens offisielle nyttårsbilde - før hun var gift med prinsen.

Saken ble opprinnelig publisert på Se og hør Les her.