GIR SEG IKKE: Tabloiden National Enquirer vil ikke gi seg på at barnestjerna Macaulay Culkin er avhengig av heroin. Foto: Stella Pictures / Faksimile National Enquirer
GIR SEG IKKE: Tabloiden National Enquirer vil ikke gi seg på at barnestjerna Macaulay Culkin er avhengig av heroin. Foto: Stella Pictures / Faksimile National EnquirerVis mer

- Søk hjelp før det er for sent

«Hjemme alene»-stjerna Macaulay Culkin (31) i krig med tabloid som hevder han er døden nær.

(Dagbladet): Tidligere denne uka gikk «Hjemme alene»-stjerna Macaulay Culkin (31) ut og benektet at han er avhengig av heroin.

Det gjorde han etter at tabloiden National Enquirer trykket et svært avmagret bilde av ham, sammen med påstanden om at barnestjerna bare har seks måneder igjen å leve på grunn av narkotikamisbruket.
Culkins talsperson kalte historien for «umulig» og «tåpelig fiksjon».

Nå slår imidlertid National Enquirer hardt tilbake.

- Trenger hjelp I et åpent innlegg på sine nettsider ber de Culkin, som ble verdenskjent som lille Kevin i filmserien, om å søke profesjonell hjelp før det er for sent.

- Vi mener han bør gjøre alt i sin makt for å få den hjelpen han så desperat trenger, hjelp som kunne reddet Elijah Rosello, står det ifølge Daily Mail.

Rosello, en av Culkins nærmeste venner, døde av en heroinoverdose i mars. Ifølge tabloiden har Rosellos familie bekreftet at deres datter pleide å ta heroin sammen med Culkin. 

- Fornærmende De trekker også inn Whitney Houston, som slet med narkotikamisbruk i flere år før sin død i februar, og at dette kun er et forsøk på å redde Culkin.

Tabloiden skriver videre at de ikke kommer til å gi seg før «Hjemme alene»-fjeset tar en blodprøve som viser at han er nykter.

- Fortsetter de å benekte dette, vil vi tilby ham å ta en blodprøve.

Culkin har selv ikke kommentert saken, men hans talsperson kaller tabloidens siste innlegg for «fornærmende».

«DØDEN NÆR»: Ifølge National Enquirer har barnestjerna Macaulay Culkin, som spilte lille Kevin i «Hjemme alene»-filmene, bare seks måneder igjen å leve. Foto: Stella Pictures
«DØDEN NÆR»: Ifølge National Enquirer har barnestjerna Macaulay Culkin, som spilte lille Kevin i «Hjemme alene»-filmene, bare seks måneder igjen å leve. Foto: Stella Pictures Vis mer