Mary-Kate Olsen

- Søknad om «nød-skilsmisse» avslått

Retten i New York skal ifølge amerikanske medier ha avslått ekteparets ønske om å få behandlet skilsmissen under coronapandemien.

NEW YORK: Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy avbildet under et arrangement til støtte for New York Academy of Art's i 2015. Foto: Johns PKI/Splash News

NEW YORK: Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy avbildet under et arrangement til støtte for New York Academy of Art's i 2015. Foto: Johns PKI/Splash News

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kom nyheten om at designer og tidligere skuespiller Mary-Kate Olsen (33) angivelig ønsket å skille seg fra sin ektemann, den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy.

Kjendisnettstedet TMZ skrev at de hadde fått tilgang til rettsdokumenter som viste at Olsen søkte om skilsmisse allerede i april, og nylig ba retten om å behandle søknaden som en nødssituasjon.

Avslått

Nå skriver E! News at hennes forespørsel om å få saken sin behandlet som en nødssituasjon, har blitt avslått.

En talsperson for retten i New York, Lucian Chalfen, bekrefter dette overfor kjendisnettstedet, og sier at bare «viktige eller krisesøknader» vil bli godtatt for øyeblikket på grunn av coronapandemien.

Chalfen bekrefter også saken overfor People. Han forklarer at den første søknaden ikke ble godkjent fordi prosedyren for «viktige saker» ikke ble fulgt.

Da riktig prosedyre ble fulgt, ble saken henvist til dommer Michael Katz, som besluttet at begjæringen for å begynne skilsmisseforhandlingene ikke ville gå videre.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland / Rød Løper Vis mer

Dokumentene som TMZ har fått tilgang på, viser at Sarkozy angivelig vil ha Olsen ut av deres felles leilighet i New York, og at han har gitt henne en frist til mandag 18. mai. Ifølge TMZ sier Olsen at hun ikke klarer å overholde fristen, på grunn av pandemien.

Han skal angivelig også ha sagt opp leiekontrakten, uten at Olsen visste om det.

Verken Olsen og Sarkozy, som giftet seg i 2015, har kommentert saken offentlig.

TVILLINGSØSTRE: Ashley og Mary-Kate Olsen møtte opp på CFDA Fashion Awards i 2019. Foto: Image Press/Splash News / NTB Scanpix
TVILLINGSØSTRE: Ashley og Mary-Kate Olsen møtte opp på CFDA Fashion Awards i 2019. Foto: Image Press/Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Verdenskjente tvillingsøstre

Tvillingsøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen vokste opp i rampelyset. Først i rollen som Michelle Tanner i TV-serien «Under samme tak», og deretter i en rekke filmer.

Men etter hvert som de ble eldre, har søstrene stort sett holdt seg unna rampelyset. De dukker sjelden opp på arrangementer, stiller nærmest aldri opp i intervjuer og er ikke på sosiale medier.

Olsen-tvillingene var bare noen av stjernene som hadde tatt turen da Karl Lagerfeld holdt en noe spesiell motevisning. Vis mer

Tvillingsøstrene har gjort stor suksess som designere, men det ser ikke ut til at de er interesserte i et comeback på TV-skjermen. Da det i 2015 ble kjent at «Under samme tak» skulle gjøre comeback, takket Mary-Kate og Ashley derimot nei til å medvirke, ifølge US Weekly.

Den franske finansmannen Olivier Sarkozy er heller ikke et ukjent navn, selv om han ikke er på langt nær så kjent som tvillingsøstrene Olsen. Han er halvbroren til den tidligere franske presidenten, Nicolas Sarkozy.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer