Kate Bosworth og Michael Polish:

Søkt om skilsmisse

Kate Bosworth har søkt om skilsmisse fra Michael Polish, nesten ett år etter at bruddet var et faktum.

SLUTT: Etter åtte år som mann og kone har Michael Polish and Kate Bosworth gått hver til sitt. Foto: Matt Baron/REX/NTB.
SLUTT: Etter åtte år som mann og kone har Michael Polish and Kate Bosworth gått hver til sitt. Foto: Matt Baron/REX/NTB. Vis mer
Publisert

I august i fjor ble det kjent at skuespiller og modell Kate Bosworth (39) og filmregissør Michael Polish (51) gikk hver til sitt etter åtte år som mann og kone, og ti år som kjærester.

Nå, nesten ett år etter at bruddet ble kjent, har Bosworth søkt om skilsmisse, skriver ET.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Rettsdokumenter viser at 39-åringen søkte om skilsmisse fredag, i en domstol i Los Angeles.

Møttes under filminnspilling

Paret begynte å date i midten av 2011. Etter at de møttes tidligere samme år da Polish regisserte filmen «Big Sur», som Bosworth spilte i. De forlovet seg i august 2012, og giftet seg i august 2013.

Bosworth var også stemor til Polishs datter, som han har fra et tidligere ekteskap.

NY STEMME: - Jeg har ikke delt stemmen min på ekstremt lenge, kanskje for lenge, skriver artisten på Instagram. Video: instagram. Vis mer

Det var i et innlegg på sin egen Instagram profil «Blue Crush»-skuespilleren avslørte bruddet i fjor.

Under kyssebildet av de to skrev Bosworth om kjærligheten de to alltid vil ha for hverandre.

«Begynnelsen er ofte den beste delen av kjærligheten», skrev hun og fortsatte:

«Vi har aldri vært så forelsket og dypt takknemlige for hverandre som vi er nå, etter å ha bestemt oss for å skilles. Vi holder hverandre i hendene like hardt i dag som vi gjorde på bryllupsdagen.»

Funnet lykken på ny

Kort tid etter bruddet begynte ryktene å svirre om at Bosworth igjen hadde funnet kjærligheten med skuespiller Justin Long.

ALDRI SKJEDD FØR: I sesong 5 av «Ungkarskvinnen Australia» får vi se noe som aldri har skjedd før. Video: Discovery+. Klipp: Luna Lea Vis mer

Sistnevnte kunne bekrefte forholdet i en podkast han gjestet i mai, skriver People. Få dager seinere delte det ferske paret bilde av hverandre i sosiale medier for første gang, og har ikke lagt skjul på kjærligheten de har for hverandre i ettertid.

«Du møtte ei jente som nettopp hadde fått livet sitt demontert / omorganisert, men du var tålmodig og med tiden ble hun forelsket, nå gløder hun», skrev Bosworth under bildet av de to.

Tidligere har 39-åringen hatt et av-og-på-forhold med skuespillerkollega og Hollywood-kjekkasen Orlando Bloom (45). De skal ha datet fra 2003, til forholdet tok slutt en siste gang i september 2006.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer